Terme TSO Üyelerine Özel Kredi Paketi

Terme TSO Üyelerine Özel Kredi Paketi
Vakıfbank, Terme TSO ile imzaladığı protokol kapsamında, finansal kaynaklarını ve bankacılık ürünlerini uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle oda üyelerinin hizmetine sundu.

Vakıfbank ile Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında imzalanan protokolle, oda üyelerine uygun faiz oranı ve ödeme koşullarıyla kredi kullanma imkanı sunuldu. Protokol törenine Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Bilal Korkmaz, Karadeniz Bölge Krediler Müdürü Ercan Çelik, Vakıfbank Terme Şube Müdürü Ahmet Cemal Terzi, Vakıfbank Terme Şubesi Kobi Porföy Yöneticisi Şeref Avcı, Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi ve Terme Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Körpe, katıldı. Terme Ticaret ve Sanayi Odasında imzalanan protokole göre, Vakıfbank; oda üyelerine, finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi kullanma imkanı sağlayacak.
Protokol öncesi bir konuşma yapan Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Bilal Korkmaz “Ticari müşterilerimiz ile olan birliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız içinde ayrıca önem taşıyor. Vakıfbank olarak diğer il ve ilçelerimizde olduğu gibi Terme'de de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları, en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Terme bizim için önemli bir yer desteklerimizi esirgemeyeceğiz. " ifadelerini kullandı.
Esnafa sağladığı kolaylıklar nedeni ile teşekkür eden Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi “Değişik kredi oranları olması esnaf için sıkıntı yaratıyordu. Kredi oranlarının eşit olması, herkes için düşük olması ile sosyal eşitliği sağlamış oldunuz. İmzalanan Protokolün Üyelerimize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
BİRLİKTEN DİRLİK DOĞAR
Esnafların ekonominin lokomotifi ve aynı zamanda da ekonomik sarsıntılardan en çok etkilenen birim olduğunu, belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediyecilik anlayışlarının katılımcı yönetim olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: “Esnaf bir toplumun omurgasıdır. Omurga ne kadar sağlam olursa o toplum o kadar sağlıklı olur. Biz esnafın güçlü olmasını istiyoruz. Ekonomik olarak da iyi olmasını isteriz. Terme'de girişimcilik ruhunu canlandırmamız lazım. Bizim yönetim anlayışımız şeffaflık ve çoğulcu katılımdan yanadır. Atalarımızın da dediği gibi birlikten dirlik doğar. Biz de bu bakış açısıyla hareket ediyoruz. Ekonomimizin dinamiği esnaflarımızın sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görüyoruz. “ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.