Terme Olimpik Yüzme Havuzu Şekilleniyor

Terme Olimpik Yüzme Havuzu Şekilleniyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe merkezinde yapımı devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaat alanında incelemede bulundu.

Terme’de büyük yatırımlar hızla devam ediyor. İlçede geçtiğimiz yıl inşaatı başlayan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı hızla ilerliyor. Yaklaşık yüzde 80’i tamamlanan inşaat 16 bin metrekare alan içerisinde 3500 metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde yarı olimpik havuz, çocuk havuzu, sauna ve sosyal donatı alanlarının yer alacağı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 10 milyon liralık bir maliyetle tamamlanacak.

terme-(3)-002.jpg

İHTİYACIMIZ VAR
İlçeye bir spor kompleksini daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme’nin değeri her geçen gün artıyor. Bu değişime ve gelişime katkı sağlayacak yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında yüzde 80’lik seviyeye ulaşıldı. Terme’li çocukların ve gençlerin, bu tesiste sporla ilgilenecek olmaları, bizleri geleceğin şampiyonlarının buradan çıkacağı hususunda umutlandırıyor. 75 bin nüfuslu şehrimizde evlatlarımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirebilmemiz için büyük fiziki mekanlara ihtiyacımız vardı.” dedi.

terme-(5)-001.jpg

YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKARACAK
Tesisin Eylül 2019 biteceğini belirterek, sağlıklı kent için çalışıyor ve üretiyoruz diyen Başkan Kul, “Terme’ye ne yapsak az. İlçenin gençliğini, geleceğini, sosyal hayatını, ekonomisini ideal konuma getirmek amacıyla gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Terme değişiyor ve gelişiyor. Terme halkımız geleceğe artık umutla bakıyor. Yeni şampiyonların çıkacağı bu kompleksin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

terme-(7).jpg

BAŞKAN KUL’DAN TEŞEKKÜR
Başkan Kul, konuşmasının sonunda tesisin Terme’ye kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür ederek, “Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı dönemde ilk adımı atan Milletvekilimiz Akif Çağatay Kılıç’a, tesisin inşaatına ara vermeden devam eden önceki dönem Bakanımız Osman Aşkın Bak’a ve tesisin bitirilmesinde her türlü katkıyı sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na Terme halkı adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.