Terme Demokrasi Nöbetinde Meydanlara Sığmıyor

Terme Demokrasi Nöbetinde Meydanlara Sığmıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, halkın sokaklara çıkarak destan yazdığını, Cumhuriyet’e, devletine, milletine sahip çıktığını söyledi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 15 Temmuz’dan bu yana her akşam, Terme Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geliyor. Türkiye’nin tarihi bir dönem yaşadığını belirten Başkan Kul, halkın sokaklara çıkarak destan yazdığını, Cumhuriyet’e, devletine, milletine sahip çıktığını söyledi.

Terme’liler Demokrasi’ye sahip çıkmak adına büyük bir kararlılıkla nöbete devam ediyor. Demokrasi nöbetlerine her gece farklı Samsun Milletvekilleri katılarak yapılan darbe girişimine karşı açıklamalarda bulunuyor. Terme meydanında gerçekleştirilen nöbetlere AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı ve son olarak ta Hasan Basri Kurt katıldı.

ŞANLI TARİH

Başkan Kul, 15 Temmuz’dan bu yana her gece meydanların sabahlara kadar dolu olduğunu dile getirerek, “15 Temmuz’un ardından bir destan yazıldı. Halk sokaklara çıkarak, darbe yapmak isteyenlere gerçek anlamda darbe vurdu. Tarih yazıldı. Artık bu, bizim şanlı tarihimiz” diyerek çocukların ileride bugünleri bu şekilde hatırlayacağını ifade etti.

YÖNETİMLER SANDIKTA DEĞİŞİR

Türkiye Cumhuriyeti’ni, güçsüz kılmak, demokrasi yolundan çıkarmak isteyen FETÖ yapılanması hainlerin, kendisini bir kez daha darbe girişimiyle gösterdiğini belirten Başkan Kul “Ülkemiz çok büyük bir belayı yüce milletimizin feraseti ve demokrasiye olan inancı ile def etmiştir. Darbeye kalkışan hainler bu dik duruş ile tarihin tozlu sayfalarına gömülmüştür. Milletimizin destansı duruşu ise 15 Temmuz 2016 tarihinin demokrasi bayramı olmasına vesile olmuştur. Yönetimler sandıkta değişiyor. Sandığın dışında ki başka manevralarla hiçbir yere varılmaz. Bu darbeyi gerçekleştirenler hain ve insanlık düşmanlarıdır. Göstermiş oldukları bu cansiperane davranıştan dolayı bütün nöbet arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.