Terme Belediyesi’nden Çocuklara Tiyatro

Terme Belediyesi’nden Çocuklara Tiyatro
Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 1,5 milyona yakın çocuğa ulaşan ETİ çocuk tiyatrosu, Terme Belediyesi Kültür Merkezinde “Kral Çıplak” isimli çocuk tiyatrosunu sahneledi

Terme Beledisi Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında çocukları, ETİ Çocuk Tiyatrosu işbirliği ile ücretsiz olarak “Kral Çıplak” isimli oyunla buluşturdu. Terme Kültür Merkezinde iki seans halinde sergilenen ve çocuklara cesaret ve doğruluk kavramlarını anlatıldığı oyunu Terme’li yaklaşık 1000 çocuk izledi. 

İLGİDEN MEMNUN OLDUK
Termeli çocukların gösterdiği ilgiden memnun olan ETİ Çocuk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ünsal Sicilli “Türkiye’nin her yerindeki çocuklara ulaşarak kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla oyunlarımızı oynuyoruz. Kral Çıplak oyunumuzu bugün de Terme’de oynadık. Ücretsiz olan bu oyunlarımız çocuklar için bir fırsat eşitliği yaratıyor ve hayatında ilk defa tiyatro izleyen yüz binlerce çocukla buluşmuş oluyoruz. Bugüne kadar iki milyona yakın bir seyirciyle buluştuk. Bu sezon son turne etabı dün Kavaktaydık, bugün Terme’deyiz .“ dedi. 

TERME’DE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tiyatronun çocukların eğitimine destek olduğunu belirterek “Terme Belediyesi olarak birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz ki Belediyemiz kültürel faaliyetler anlamında ilkleri yapmaya devam ediyor. Çocuklarımızın keyifle izlediği, mutlu olduğu bu tür etkinlikler artarak devam edecek. Ben ETİ Tiyatro Oyun ekibine, öğrencilerimize ve öğretmenlerine şükranlarımı sunuyor, esenlikler diliyorum. Çocuklarımıza böyle etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.