Terme Belediyesi Araç Filosu Tanıtım Töreni yapıldı

Terme Belediyesi Araç Filosu Tanıtım Töreni yapıldı
Samsun’un Terme ilçe Belediyesi bünyesine kazandırılan araçlar için tanıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Şenol Kul;

 " İşlerimizi kolaylaştırmak, hizmette verimliliği arttırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için araç parkımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Güçlendirilmiş araç filomuzla vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha hızlı ve daha verimli hizmet sunabileceğiz.” Dedi.
Terme Belediyesi araç filosuna 9 adet yeni araç daha kazandırdı.  Yeni alınan 4 adet çöp kamyonu, 1 adet yol süpürme aracı 3 adet binek kamyonet ve 1 adet sulama tankeri için Belediye hizmet binası önünde tanıtım töreni düzenlendi. Törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, Ak Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan,  Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve Terme’li vatandaşlar Katıldı. 
NE GEREKİYORSA ONU BULUR ALIRIZ
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, makine parkının bir yıl içinde yeni alınan araçlarla önemli ölçüde yenilenerek güçlendirildiğini belirtti. Biz memleketimizde yaşayan insanlarımıza söz verdiğimiz işler için ne araç gerekiyorsa, onu arar bulur ve alırız açıklamasında bulunan Kul “Terme ilçesine uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Yapılan tüm hizmetler İlçemiz insanının daha iyi imkâna kavuşması ve geleceğe umutla bakması içindir. Belediyemize yeni aldığımız araçların İlçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
TERME’YE 10 YENİ ARAÇ DAHA MÜJDESİ
Konuşmasında belediye hizmetlerine yakın zamanda 10 tane daha araç kazandıracaklarının müjdesini de veren Başkan Kul konuşmasına şöyle devam etti: “ Yaklaşık 2 ay içerisinde yeni bir tören daha yapacağız. 10 tane daha aracımız geliyor. Şu anda araçlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin huzurunda yine beraberce bunları hizmete sunacağız. Tabi bu arada benim verdiğim örneklerden şunu anlamamız gerekiyor. Biz yerelde kıt kaynaklarla elimizden gelen hizmeti yaparken ülkemizin içinden geçmekte olduğu sürecin ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmaya gerek yok. Eğer ülkemiz istikrar içerisinde kalkınırsa ülkede istikrarlı bir hükümet olursa nelerin olabileceğini, istikrarsız olursa da olabileceğini hepimiz biliyoruz. Ben aklımızla, vicdanımızla Allah’ın bize sağlıklı seçimler yaptırmasını diliyorum. İnşallah sonuç hayırlı olur. Allah yar ve yardımcımız olsun. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim.”
ÇALIŞMALAR HIZLI VE KALİTELİ ŞEKİLDE YÜRÜYECEK
Başkan Kul’un ardından söz alan  Ak parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan tüm Türkiye çapında hizmetleri ve Ak parti belediyeciliğinin bugün gelmiş olduğu noktayı göstermesi bakımından yapılacak olan törenin çok önemli olduğunu düşündüğünü  ifade etti. Karaaslan konuşmasında“ Türkiye’nin her noktasında Ak Parti teşkilatları halk ile buluşuyor. Müthiş bir coşku ve katılımla 1 Kasım seçimlerine doğru yürüyoruz. Seçim kampanyalarımızı yürütürken hizmetlerimizden de geri kalmıyoruz. Bugünkü tören bunun bir göstergesi. İnşaallah bu araçların belediyemizin  hizmet ağına katılması ile birlikte çalışmalar çok daha hızlı ve çok daha kaliteli bir şekilde yürüyecek. Şimdiden önümüzdeki seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni araçların hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu
DUALAR YAPILDI
Törenden 1 gün önce araçların kazasız, belasız kullanılması için kurban kesildi. Terme Müftülüğü din görevlilerince yapılan duaların ardından törene katılan vatandaşlara etli pilav ikramı yapıldı. Araçların Terme’ye hayırlı olmasını dileyen AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan araçların direksiyonuna geçerek, marşa bastı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.