Temiz Oda Özellikleri Nelerdir?

Temiz Oda Özellikleri Nelerdir?
Dış etkenden oluşabilecek mikroorganizmalar oluşmasını minimum seviyeye indiren bir alandır.

Dış etkenden oluşabilecek mikroorganizmalar oluşmasını minimum seviyeye indiren bir alandır.  Temiz oda en çok sağlık alanının da kullanılır. Kullanılan makineler, kullanılan yer diğer odalara göre hijyenik ortam oluşturulur. Sıcaklık, nem ve soğuk dengesi ayarlayarak kullanıma elverişli hale getiriyor. Havalandırma sistemi sayesinde en küçük toz zerreciklerinden arındırarak daha kaliteli bir ortam yaratılır.

Temiz oda zararlı partiküllerin dışarıdan içeriye girmesini engellediği için daha hijyenik ortam yaratır. Ayrıca bu odaya girdinizde özel kıyafetler giymek zorundasınız. Ortamın nem seviyesini ayarlayarak ortamda enfeksiyon oluşmasını engeller. Temiz odalar sayesinde insan sağlığına olumsuz etkileyecek bütün olumsuzlukları minimum seviyesine indirerek insanların yaşa kalitesini yükseltir.

Temiz Oda Nerelerde Kullanılır?

Temiz oda sağlık alanında daha çok kullanılır. Hastanenin ameliyathanelerinde yaygın olarak kullanılır. Hastanın ameliyat sırasında enfeksiyon kapmasını minimum seviyeye indirilir. Tıp fakültelerin laboratuarlarında daha çok görülür. Endüstriyel alanda, nano teknoloji ürünlerinde ve gıda sektöründe kullanımları da yapılmaktadır. http://termotes.com/temiz-oda-sistemleri/ bu linke tıklayarak siz de bu ürüne güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.