Teknoloji Transfer Ofisi Yeniden Yapılandırılıyor

Teknoloji Transfer Ofisi Yeniden Yapılandırılıyor
OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi'nin yeniden yapılandırılması çalışmaları hakkında İTÜNOVA A.Ş. ile görüş alışverişinde bulunuldu

İTÜNOVA  A.Ş. (İstanbul Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi) Genel Müdürü Dr. Ercan Çitil, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Yalçınoğlu ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Koordinatörü Aysun Beyazkılıç Koç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ile bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Özgür Demircan, Genel Müdür Vekili Dr. Ercan Gökgöz, OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Direktörü Prof. Dr. Ömer Andaç, Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal Yıldızlı, Proje Yönetim Ofisi Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda; OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi'nin yeniden yapılandırılması çalışmaları hakkında İTÜNOVA A.Ş. ile görüş alışverişinde bulunuldu.

İTÜNOVA’nın kurulmasından bu yana elde ettikleri tecrübeleri OMÜ-TTO ile paylaşan Genel Müdür Dr. Ercan Çitil ve ekibine, Rektör Bilgiç üniversite adına hediye takdiminde bulundu.

İTÜNOVA temsilcileri  daha sonra üniversitede Teknopark OMÜ-TTO ve KİTAM'ı (Karadeniz İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi) ziyaret edip incelemelerde bulundu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.