Teknoloji şov kapılarını açtı

Teknoloji şov kapılarını açtı
Bilgisayar ve mobil iletişimi buluşturan teknoloji fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, 'Sinerji Zirvesi' ile birlikte kapılarını açtı. Fuarda yeni nesil teknoloji ve uygulamaların yanısıra bilişim ve haberleşmenin geldiği son nokta ziyaretçilere aktarılacak.

İstanbul'da dün başlayan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 12'inci yılında 'Fuar ve Zirve'yi bir araya getirerek eş zamanlı olarak ilk kez CeBIT Sinerji Zirvesi ile açıldı. 9 Ekim'de sona erecek fuarın açılışına Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Azerbaycan İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Ali Abbasov, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ve KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner katıldı.

Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia, 'CeBIT Sinerji Zirvesi' ile beraber Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.

KOSGEB'E EŞLEŞTİRME STANDI

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Mustafa Kaplan, KOSGEB olarak KOBİ'lerin fuarda yer almalarını desteklediklerini ifade ederek, 3. holde KOBİ'ler için yabancı firmalarla eşleştirme standı kurduklarını bildirdi.

İşbirliklerinin desteklendiğini belirten Kaplan, yüzlerce randevu alınıp, görüşme planlandığını ifade etti. Türksat Genel Müdürü Özkan Dalbay da ilköğretim öğrencilerine yönelik eğitim portalının bugün itibariyle hizmete alındığını, böylece FATİH projesine katkı sağlanacağını söyledi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.