Tekne Kiralama Türleri Nelerdir?

Tekne Kiralama Türleri Nelerdir?
Unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşamak isteyen birçok kişi için tekneyle tur ve aktivite düzenlemek iyi bir seçenek.

Tekne kiralama ve bulmak aslında en kapsamlı konuların başında geliyor. Unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşamak isteyen birçok kişi için tekneyle tur ve aktivite düzenlemek iyi bir seçenek. Doğum günleri, yıldönümleri gibi gemide planlanan özel günler bambaşka bir düzeyde yaşanabiliyor. Aynı zamanda tekne kiralayıp yepyeni bölgelere yelken açarak gerçek bir kaşif olabilirsiniz.

Motorlu Tekne Kiralama

Motorlu tekneler hızlı ve konforlu deniz yolculuğu için idealdir. Güçlü motoru sayesinde istenilen noktaya daha hızlı ulaşabilirsiniz. Ayrıca konforlu bir konaklama sağlayan geniş bir iç mekana sahiptir. Hızlı bir şekilde farklı alanları keşfetmek ya da su sporlarından keyif almak istiyorsanız motorlu tekne sizin için en iyi seçenek olabilir.

Katamaran, geniş ve sağlam bir yapıya sahip, çift gövdeli bir teknedir. Bu özellikleri sayesinde daha fazla alan sağlar ve denge açısından daha güvenlidir. Ayrıca katamaranın su üzerindeki hareketi daha rahat ve pürüzsüz hale gelir. Kalabalık bir grupla seyahat ediyorsanız ya da lüks bir tatil istiyorsanız katamaranı tercih edebilirsiniz.

Yelkenli Tekne Kiralama

Yelkenli tekne ile seyahat etmek özgürlük ve maceranın eğlenceli bir kombinasyonunu sunar. Bu tür geziler deniz tutkunlarına sonsuz olanaklar sunarken, aynı zamanda huzur ve sükunet dolu anlar da sunuyor.

Yelkenli tekne ile seyahat etmek sınırlarınızın ötesini keşfetmenin bir yoludur. Bu yolculukta rüzgarın uçsuz bucaksız mavi denizlere doğru sürüklenme özgürlüğünü hissedebilirsiniz. Rotanızı özgürce seçebilmenin verdiği tatmin, yolculuğunuzun keyfini artırıyor.

Lüks Tekne Kiralama

Lüks tekne kiralama birçok tekne kiralama firmasının sunduğu bir hizmettir. Bunlar küçük kişisel yatlar veya daha büyük grup yatları olabilir. Yatlar genellikle bir haftalık olarak kiralanabilmekte olup, müşterinin isteği doğrultusunda ek hizmetler de verilebilmektedir. Örnek olarak Catering hizmetleri veya ek ekip sunabilirsiniz.

Lüks tekne kiralama, tatilini lüks teknede geçirmek isteyenler için harika bir seçenektir. Denizde yüzme, güneşlenme ve gezme için eğlenceli bir deneyim sunar. Ayrıca, Bodrum gibi tatil yerlerinin güzel koylarını ve plajlarını görmek bunları öğrenmek için harika bir fırsattır.

Yatlar, ayrıca günübirlik geziler yapmak için de kullanılabilir. Lüks tekne kiralama, Bodrum`da yapılacak tatil için maliyet etkin bir seçenektir. Yatçılık, otelde konaklamaktan daha ucuz bir seçenektir ve aynı zamanda daha özel ve kişisel bir tatil deneyimi sunar.

Gulet Kiralama

Türkiye'nin Ege ve Akdeniz kıyıları için özel olarak inşa edilen tekneler genellikle iki direkli olup gulet olarak adlandırılır. Ahşabın şıklığı ve dayanıklılığı guletleri değerli kılar. Gulet ile muhteşem bir Ege turunun tadını çıkarmak isteyen herkes, en kaliteli hizmetimizden yararlanabilir. Hizmetimizi kullanmak çok kolaydır. Birçok sitedeki uygun alanlara kiralama yerini, kiralama tarihini ve teslim tarihini girerek arama yapabilirsiniz. Gulette kiralamak istiyorsanız bunu özellikle belirtmeniz gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.