TEKKEKÖY'ÜN ALTIN YILI

TEKKEKÖY'ÜN ALTIN YILI
Seçim çalışmaları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy İlçesi'nde Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte Kurtuluş mahallesini ziyaret etti.

bakan-tekkekoy-(6).jpgbakan--(1).jpg

ALTIN ÇAĞINI YAŞIYORUZ
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Kurtuluş mahallesi sakinlerine hitap ederek, "Türkiye AK Parti iktidarı ile şaha kalktı. Hükümetimizin gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde ülkemiz adeta altın çağını yaşıyor. Bu hizmetlerin sayesinde göğsümüzü gere gere sizlerin karşısındayız" şeklinde konuştu.

ÜÇ PROJE BU YIL HAYAT BULACAK
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Tekkeköye kazandırdığı yatırımlardan da bahseden Başkan Hasan Togar, "Bakanımız ilçemize üç dev yatırım kazandırdı. Bunların ilki bu mahalle sınırında yapılacak olan Gençlik Merkezi'nin temelini inşallah bu ay içerisinde atacağız" dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Lidri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “yüzde 26’nın altında oy alırsam bırakırım” şeklindeki sözlerini anımsatarak, “Yüzde 35'ten başladı, yüzde 26'ya indi.Yüzde 26 ile iktidar olunmuyor Sayın Kılıçdaroğlu” diye konuştu.

Seçim çalışmalarını Samsun’da yürüten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekkeköy ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti iktidar olmasın diye bütün partilerin ve yapıların birleştiğini ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, "Şu anda çok enteresan, çok ilginç bir zamandan geçiyoruz. Normal şartlar altında hiçbir şekilde bir araya gelmesi mümkün olmayan, tamamen farklı siyasi düşünceleri olan, dünya görüşleri farklı olan, vatandaşa davranışlarında farklılık olan, işin özü farklı dünyaların siyasi partileri olanlar bir araya gelmişler, paralel, dikey yapıyla beraberce karşımıza geçmişler" dedi.

“Milli kaynaklarımızı yok edenler milliyetçi geçiniyor”

Bakan Çağatay Kılıç’ın hedefinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de vardı. Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Meydanlarda farklı şekilde insanların zihnini bulandırmaya çalışanlar. Bir takım laflar çıkarmışlar, koalisyon lafları. Bu lafı çıkartanlar 2002 öncesi 5 yıllığına seçildi, koalisyon kurdular, 3.5 yılda da bırakıp kaçtılar. Bunları hep unutuyoruz. Şimdi ekonomik birtakım vaatlerde bulunuyorlar. Bu ülkede bir gecede 50 milyar doları yok eden kimdi? Milli değerlerimizi, milli kaynaklarımızı yok edenler milliyetçi geçiniyor. Bir gecede 50 milyar dolar gitti bu memlekette. Bankalar boşaltıldı, hortumlandı. Kime oldu olan? Bizim temiz yürekli vatandaşımıza oldu."

Muhalefet liderlerine çağrı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 7 Haziran seçimlerinde sandıktan birinci parti ve iktidar olarak çıkmaması durumunda görevi başka bir arkadaşına devredeceğini söylediğini hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, "Peki CHP, MHP ve HDP genel başkanları ne dedi; 'Öyle olursa şöyle. Böyle olursa böyle. Yok öyle değildi. Bizde farklı'. Arkadaşlar dürüst olacağız. Samimi olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere'de iki hafta kadar önce seçim olduğuna değinen Bakan Çağatay Kılıç, "Muhalefet partilerinin hepsinin genel başkanları bir saat içinde istifa etti. Niye? 'Biz başarılı olamadık' dediler. Şimdi ben buradan tekrar açıkça sesleniyorum. Hiç öyle sağa sola bir şey söylemeden, bahane aramadan. Seçimde başarının ölçüsü nedir? Sandıktan birinci çıkmak. Doğru mu? Biz hep bunu söylemiyor muyuz? Bunu dile getirmiyorlar. O zaman birinci parti olarak çıkamazsanız koltuklarını bırakın ama yok. Gelmeyecek böyle bir şey. Böyle bir sözü vermeyecekler" dedi.

“Sayın Kılıçdaroğlu odasını toplamaya başlamıştır herhalde”

Bakan Çağatay Kılıç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Yüzde 26’nın altında oy alırsam bırakırım” şeklindeki açıklamasını anımsatırken, "Sayın Kılıçdaroğlu ne demiş? Doğru mu bilmiyorum ama yüzde 26'nın altında oy alırsam bırakırım. Yüzde 35'ten başladı, yüzde 26'ya indi. Yüzde 26 ile iktidar olunmuyor Sayın Kılıçdaroğlu" ifadesini kullandı. Kamuoyu araştırmalarının çoğunda, CHP'nin oy oranının yüzde 26'nın altında göründüğünü dile getiren "Herhalde Sayın Kılıçdaroğlu, o zaman hazırlıkları yaptı, odayı toplamaya başladı" diye konuştu.

“10. Seçimden de başarıyla çıkacağız”

Bakan Çağatay Kılıç, AK Parti'nin üç genel, üç yerel seçim, iki referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçiminden başarıyla çıktığını hatırlatarak, "Allah'ın izniyle bu 10'uncu seçimden de başarıyla çıkacağız fakat bizim davamızın kökleri, bizim duruşumuzun kökleri, medeniyetimizin kökleri bin 400 yıl öncesine dayanıyor. Bu devletin, bu milletin kökleri çok derindir. Dolayısıyla bunları da bilerek hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum