Tekkeköy’de doğal gaz ağı genişliyor

Tekkeköy’de doğal gaz ağı genişliyor
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ile bir araya gelerek ilçedeki doğal gaz ağını genişletmek için yürütülmesi planlanan çalışmaları gözden geçirdi.

Tekkeköy Belediyesi, ilçedeki hanelerin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bu kapsamda SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ile bir araya geldi.

manset-4.jpg

Togar ile Kolsan arasında yapılan çalışmada, ilçede imarı tamamlanıp yolları açılan tüm yerleşim yerlerindeki hanelerin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü. İlçedeki doğal gaz ağını genişletmenin beraberinde gelecek süreçte ilçe genelinde yürütülmesi planlanan çalışmalar da gözden geçirildi. Bu çalışmalara göre öncelikler ise Togar ve Kolsan tarafından belirlendi.

manset.jpg

Yaşam konforu en üst seviyeye çıkacak
Tekkeköy'ün her alanında yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalarına devam edeceklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy’de imarını tamamlayıp yollarını açtığımız tüm yerleşim yerlerindeki hanelerimizin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. SAMGAZ Genel Müdürümüz Yılmaz Kolsan ile bir araya gelerek ilçemizdeki doğal gaz ağını genişletmenin beraberinde önümüzdeki süreçte ilçemiz genelinde yürütmeyi planladığımız çalışmaları gözden geçirerek öncelikleri belirledik. İlçemizin her alanda yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.