Tekkeköy'de destek kermesi düzenlendi

Tekkeköy'de destek kermesi düzenlendi
Tekkeköy 19 Mayıs Ortaokulu'nda öğretmenler ve öğrenciler tarafından Filistin'e Destek Kermesi düzenlendi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bizler de bu güzel ve anlamlı yardım faaliyetlerini sonuna kadar destekliyor ve yanlarında oluyoruz." dedi.

Filistin'e destek olmak için Tekkeköy 19 Mayıs Ortaokulu'nda öğretmenler ve öğrenciler tarafından kermes düzenlendi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da kermese katılım sağlayarak kampanyaya destekte oldu.

manset.jpeg

Kermes ziyaretinde Türk halkının Filistin halkı için daima seferber olduğunu belirten Togar, "Her zaman mazlumların umudu olan Türk halkı yine elini taşın altına koyarak soykırıma uğrayan Filistin halkı için seferber oldu" dedi.

manset-2.jpeg

Tüm okullar seferber oldu
Tekkeköy'deki tüm okulların seferber olarak çeşitli yardım faaliyetleri düzenlediğini vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Filistin’in yaralarını bir nebze olsun sarabilmek için ilçemizdeki tüm okullarımız seferber olarak çeşitli yardım faaliyetleri düzenliyor. Bizlerde bu güzel ve anlamlı yardım faaliyetlerini sonuna kadar destekliyor ve yanlarında oluyoruz. 19 Mayıs Ortaokulu'ndaki öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu Filistin'e Destek Kermesi Programına katılarak katil İsrail tarafından zulme uğrayan Filistinli kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun sarmak için yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri satarak yardım toplayan ve bu dava uğruna çaba gösteren öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yanında olarak bu güzel anlamlı kampanyaya destek vermeye çalıştık. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hazırlamış oldukları bu güzel ve anlamlı program için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Dilek KANDEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.