Tekkeköy’de destek kermesi

Tekkeköy’de destek kermesi
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy’de ihtiyaç sahibi kursiyerlere destek için düzenlenen kermese katıldı.

Tekkeköy’de ihtiyaç sahibi kursiyerlere destek için kermes düzenlendi. Yardımlaşma ve dayanışmanın önemini daima vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da kermese katılım sağladı. Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara, İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve muhtarlar da Togar ile birlikte kermeste yerini aldı.

Tekkeköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Aile Destek Merkezi tarafından gerçekleştirilen kermes, vatandaşlar tarafından oldukça yoğun bir ilgi gördü.

hasan-4.jpeg

"Kampanyaya destek vermeye çalıştık"
Kermes ziyareti ile bu güzel ve anlamlı projeye destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Kaymakamımız Dr. Polat Kara, İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ve muhtarlarımız ile birlikte Tekkeköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Aile Destek Merkezi tarafından ihtiyaç sahibi kursiyerlere destek için düzenlenen kermese katıldık. Yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri satarak destek olan hemşehrilerimizin yanında olarak bu güzel anlamlı kampanyaya destek vermeye çalıştık. Tekkeköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Aile Destek Merkezi'ne hazırlamış oldukları bu güzel ve anlamlı program için teşekkür ederim” dedi.

hasan-2.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.