TEKKEKÖY ZABITASI GÖREVDE

TEKKEKÖY ZABITASI GÖREVDE
Tekkeköy Belediyesi Zabıta ekipleri öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında trafik kazalarına karşı can güvenliğini sağlamak için Trafik görevi yapıyorlar.

Zabıta ekipleri, gerekli zamanlarda trafiği durdurarak öğrencilerin karayolundan karşıdan karşıya geçişlerini güvenli bir şekilde sağlıyorlar. Tekkeköy Zabıta ekiplerinin bu hizmeti öğrenci velilerini oldukça memnun ediyor ve çocuklarını okula gönderirken gözleri arkada kalmıyor. Bilindiği üzere okul önünde daha önce kaza olmuş ve 19 Mayıs İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Özgenur Oğulluk hayatını kaybetmişti.
Çocuklarını okula gönderen aileler dertli. Aileler okula sadece 50 metre uzaklıktaki Emniyet Müdürlüğü'nden herhangi bir polisin olmayışını hayretle karşılıyorlar. Uyuşturucuya bulaşma yaşının 12 yaşa kadar düşmesi ve okul önünde caydırıcı güç olarak bir polisin bulunmayışı aileleri endişelendiriyor. Bir müddet önce de bir öğrenci okuldan erken çıkarak kaybolmuş, velisi yana yakıla evladını arayıp bulmuştu. Aileler, ne okul idaresince ne de polisce bir tedbirin alınmayışına tepki gösterip, bir an önce gerekli önlemin almasını istiyorlar. Erdal Ündücü





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.