Tekkeköy Spor Tesisleri Yenilendi

Tekkeköy Spor Tesisleri Yenilendi
Tekkeköy Spor Kulübü Tesisleri Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tekkeköy Belediyesinin katkılarıyla 138 bin lira harcanarak yenilendi.

138 BİN TL HARCANDI
Tekkeköy'ün en büyük mahallesinde bulanan ve gençlerin sportif faaliyetleri ile futbol müsabakalarında faal olarak kullanılan Tekkeköy Spor Kulübü tesisleri Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın katkılarıyla 138 bin lira harcanarak yenilendi. Spor tesisinin binası tadilat yapılarak, yeniden boyandı. Halı sahanın tel örgüleri ve eskiyen halısı kaldırılarak yeni halı döşendi. Tekkeköy'ün en büyük mahallesinde bulunan, İlçe gençliği tarafından sportif çalışmalarda faal olarak kullanılan Tekkeköy Spor Kulübü tesislerini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Belediye Başkanı Hasan Togar'ın katkılarıyla 138 bin lira harcanarak tamamen yenilendi diyen Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam sözlerine şunları söyled:


GENÇLERİN SPOR ALANI
"gençlerimizin çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirebilecekleri aktivitelerin başında spor geliyor. Özellikle kötü alışkanlardan çocuklarımızı, gençlerimizi uzak tutmak adına sportif faaliyetlere yönlendirmek gerekiyor. Bizde ilçemizin merkezinde bulunan Tekkeköy spor kulübüne ait spor tesislerini yenileyerek gençlerimizi, çocuklarımızı burada spor yapmaya özendiriyoruz. Böylelikle gençlerimizin, çocuklarımızın sokaklarda kötü alışkanlıklara yönelmesinin de önüne geçmiş oluyoruz. Tesisin yenilenmesinde her türlü maddi ve manevi desteğimi esirgemeyen Gençlik Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a çocuklarımız, gençlerimiz, spor kulübü ile şahsım adına teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.