Tekkeköy meydanda çoşkulu bayramlaşma.

Tekkeköy meydanda çoşkulu bayramlaşma.
Tekkeköy Belediyesi tarafından açık alanda Tekkeköy meydanında düzenlenen bayramlaşma programı halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Tekkeköy meydanında bayramın birinci günü düzenlenen programda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük , Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngür, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, personel, muhtarlar ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,"Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi meydanda açık alanda bayramlaşma programı düzenledik. Tertip ettiğimiz bayramlaşma programımızın amacı hem dini hem de örfü manada ramazan havasını yediden yetmiş yediye herkese yaşatmaktı. Ayrıca halkımız ile aradaki mesafeleri kaldırıp, bayramlaşmayı protokol havasından çıkartıp bütünleşmeyi, birlikteliği sağlamaktı. Halkımızın bu kadar yoğun katılımının olması bunun en güzel göstergesidir. Bayramlar birlik beraberliğin kaynaşmanın en güzel şekilde yaşandığı dini günlerimizdendir. Bizde bayram havasına yakışır bir bayramlaşma programı gerçekleştirdik. Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını tekrar kutluyorum" dedi.

Bayramlaşma programı esnasında çocukları unutmayan Togar bayramlaşmaya gelen çocuklarla ayrıca ilgilenip harçlık dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.