Tekkeköy Belediyesinden Eğitime Destek

Tekkeköy Belediyesinden Eğitime Destek
Tekkeköy Belediyesinden Eğitime Destek

Tekkeköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda 2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılında ilçedeki okullarda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

Tekkeköy Belediyesi eğitime destek amacıyla yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören bin 894 öğrencinin defter, kalem, silgi, çanta gibi eğitim öğretim araç gereçlerini karşıladı. Ayrıca okul için gerekli tüm kırtasiye malzemelerinin beraberinde öğrencilerin ayakkabıdan okul kıyafetine kadar ihtiyaç duyulan malzemelerini de belediye tarafından karşılandı. Yine öğrencilere ilçedeki değerleri anlatan özel hazırlanmış boyama kitapları dağıtıldı.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun altını çizen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Her yıl olduğu gibi 2017-2018 eğitim öğretim yılında da ilçemiz genelindeki okulların ve eğitim kurumlarının boya-badana, bakım onarım, çevre düzenlemesi, parke taş, asfalt, kırtasiye yardımı, inşaat çalışmaları, oyun alanları ve yeşil alan çalışmalarının yanında öğrencilerimizin kırtasiye, kıyafet ve okul araç gereç ihtiyaçlarını karşıladık. İlçemizdeki tüm okullarımızın ihtiyaçlarını elimizdeki imkanlar çerçevesinde gidermeye gayret gösteriyoruz. 2017-2018 Eğitim öğretim yılında da diğer yıllardaki gibi eğitim öğretime desteğimizi aksatmayacağız. Herkesin eşit şartlarda eğitim alabilmesini önemsiyoruz. Öğrencilerimize yaptığımız yatırımların beraberinde okullarımıza da fiziki ortamlarının daha iyi olabilmesi maksadıyla çalışmalar yürütüyoruz. Yarınlarımızın asıl sahibi evlatlarımız bu eğitim öğretim yuvalarında yetişiyor. Bizler eğitime yapmış olduğumuz harcamalar ile aslında aydınlık geleceğimize yarınlarımıza yatırım yapıyoruz. Eğitim öğretim kurumlarının fiziki şartları, çevresi ve imkanları ne kadar iyi olursa eğitimin kalitesi de o denli iyi olacağı görüşü çerçevesinde ilçemizde Milli eğitim müdürlüğümüz ve okul yöneticilerimiz ile yapmış olduğumuz tespitlerle planlı çalışmalar yürütüyoruz. Her yıl eğitime destek amaçlı öğrencilerimize kırtasiye ve eğitimleri için gerekli her türlü ihtiyarcını gideriyoruz. Bu yılda da ilçemiz sınırları içerisindeki ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 1894 öğrencimize kırtasiye ve muhtelif eğitim öğretim yardımında bulunduk" dedi.

Tekkeköy eğitimde marka olacak

İlçedeki öğrenci sayısına paralel olarak okul sayısının da arttığını dile getiren Başkan Togar, "Son üç yıl içerisinde ilçemizde dokuz tane yeni okul öğrencileriyle buluştu. Yeni yapılan tüm okullarımız ve mevcut tüm okullarımız çağın bilgi teknolojileri ve araç gereçleri ile donatılıyor. Okullardaki fiziki ortam ve son teknoloji eğitim öğretim araç gereçleri ile donatılan sınıflarda başarılı öğrenciler yetişiyor. Eğitimin kalitesi her geçen gün kat kat artarak birçok Avrupa ülkesinin üzerine çıktı.   İlçemizdeki öğrencilerde buna paralel olarak başarılı ve dereceye girerek eğitimdeki yükselişimizi sergiliyor. İlçemiz Samsun'da dereceye giren öğrenciler yetiştiren okullara sahip. Bu başarının devamlılığı ve eğitimi en üst seviyeye getirmek için imkanlarımız ölçüsünde her konuda yardıma hazırız. Yarınlarımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha ferah daha sağlıklı daha konforlu bir eğitim hayatı geçirmeleri, geleceğe daha aydınlık bakabilmeleri için bizler her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız. Eğitime, okullarımıza, öğrencilerimize desteğimiz aralıksız devam edecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.