Tekkeköy Belediyesi yeni logosunu tanıttı

Tekkeköy Belediyesi yeni logosunu tanıttı
Tekkeköy Belediyesi kurumsal kimlik çalışmalarının son adımı olarak resmi logosunu çağın gelişimine ve dönüşümüne uygun şekilde değiştirdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yeni kurumsal logosunu sevgi tekkesinde düzenlenen basın toplantısı ilekamuoyuna tanıttı. Logo tasarımında sadelik ve görselliğin yanında ilçenin tüm değerlerini taşıyan renkleri ve çizgileri içerisinde barındırması ile büyük takdir topladı.

İlçemizde göreve geldiğimiz günden bu yana her alanda gözle görülür büyük ilerlemeler yaptık diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘özellikle kurumsallaşma alanında yapmış olduğumuz çalışmaların son adımını logomuzun belirlenmesi ile tamamladık. İnternet sitemizin yenilenmesi, kent bilgi sistemi ve numarataj çalışmalarımız, e devlet uygulamasına geçiş işlemlerimizin tamamlanmasının ardından kurumsallaşma çalışmalarının son ayağı olan logomuzu da değiştirerek çağın gelişimine uygun hale getirdik. Yaklaşık altı aylık bir çalışma sonucunda yüzlerce logo içinden yapılan elemeler ile logomuzu belirledik ve kurumsal kimlik rehberimizi oluşturduk.

Logomuz ilçemizin yükselişinin simgesi olacak

21. yüzyılda değişen gelişen belediyeleri ve kurumları her yönüyle ifade eden logo çalışmalarıdır. Bizler değiştirmeyi planladığımız Tekkeköy’ün logosunun da bu konuda çok önemli bir parçası olduğunu düşündük ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte 6 ay süren logo çalışmalarının sonucunu geçen hafta tamamladık. Bu logo arkadaşlarımızın tamamının beğenisini kazandı, inşallah halkımızın da beğeneceği bir logo olur. Türkiye’nin dört bir yanında bu logoyu gören herkes, belli bir süre sonra bunun Samsun’un Tekkeköy ilçesinin logosu olduğunu bileceğine inanıyoruz.Bu logo çalışmamız için çok önemli firmalardan destek aldık. Tüm elemelerin ardından 15 adet logodan bu logoyu beğendik. 21. yüzyılda şehirlerde, kentlerde bir takım değerleri temsil eden renkler ve çizgiler yeni logomuzda bulunuyor. ” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.