Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi Açıldı

Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi Açıldı
Tekkeköy Belediyesi İlçenin vizyonuna uygun nezih bir aile ortamı sunan Sevgi Tekkesi’ni görkemli bir açılış töreni ile hizmete sundu.

Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi’nin açılış törenine AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek başkanları, Kaymakamlık daire amirleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesini AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve meclis üyeleri birlikte kestiler. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardında protokol üyeleri tesisi gezdi.

Tekkeköy 19 Mayıs Mahallesi lojmanlar mevkii Tekkeköy Düğün salonu altındaki tesis 300 kişilik kapalı alana sahip olup, 15 kişilik deneyimli personeli ile özel günler için ailelere ve vatandaşlara nezih bir ortam sunuyor.

 

 İlçemizin vizyonuna uygun nezih bir aile ortamı

 

İlçemize böyle güzel ve nezih bir aile ortamı kazandırmanın gururu ile bu gün burada toplanmış bulunuyoruz diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘ilçemizin tarihine damga vuracak çalışmalarla gelişim ve dönüşüm içindeyiz. İlçemizin dört bir yanında ekiplerimiz çalışıyor. Adeta şantiyeye dönen ilçemizin çehresi her geçen gün biraz daha gelişiyor ve değişiyor. Bu değişim hamlesi için de yeni tesisler, alanlar, parklar kazandırmanın yanı sıra eski dönemlerde yapılan ve kullanılmayan yarım kalan, bitirilemeyen tesisleri tamamlamak hizmete sunmak boynumuzun borcudur. Çünkü bu tesisler birilerinin değil sizin paralarınızla yapılmıştır. Biz bu tesisleri çürümeye terk etmeyeceğiz. Tümüne sahip çıkıp onlar için gerekli çalışmaları ve tadilatları yapacağız. Bu gün burada açılışını yaptığımız tesis halkımızın aileleri ve çocukları ile oturup vakit geçirecekleri, günün yorgunluğunu üzerlerinden atacakları güzel bir ortam oldu. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde sosyal tesisler oluşturmaya devam edeceğiz. Tesisimiz ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.  

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ‘Seçim meydanlarında sizlere verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. AK Parti hizmet anlayışı çerçevesinde projeler ve çalışmalarla yıllardır yapılamayanları yaptık ve ilçede gözle görülür değişim oldu. Tekkeköy’ün ismi köy kalsın ama kendisi gelişmiş bir ilçe olsun. Görüyorsunuz Tekkeköy Ak Parti Belediyeciliği ile hızlı ve köklü bir değişine girdi. İlçenin ana caddesini değiştiriyoruz. İnsanların oturup nefes alacakları sosyal ortamlar kazandırıyoruz. Tekkeköy mağaralarını da dünya turizmine kazandırma çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinin neleri değiştirdiğini herkes görüyor ve yaşıyor. Tekkeköy artık adı köy olan gelişmiş bir kent olarak anılacak. Bu gün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz “Sevgi Tekkesi” Tekkeköy halkına ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.