Tekkeköy Belediyesi Kış Şartlarına Hazır

Tekkeköy Belediyesi Kış Şartlarına Hazır
Tekkeköy Belediyesi ilerleyen günlerde İlçeyi etkileyecek muhtemel soğuk hava dalgası ve yoğun kış şartları için tüm araç, ekipman ve ilçede görev alacak personeli ile tüm hazırlıklarını tamamladı.

Tekkeköy Belediyesi muhtemel bir kar yağışına karşı ilçede görev alacak personel ve araçlarını kış şartlarına göre düzenledi. Muhtemel bir kar yağışında 18 personel, 4 tuzlama aracı, 2 greyder, 1 karla mücadele aracı, 4 beko loder, 2 greyder ve diğer kar ve buz ekipmanları ile hazır bir şeklide yedi gün yirmi dört saat göreve hazır bekliyor.
Önümüzdeki günlerde muhtemel bir kar yağışı durumunda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler aldıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam, “Kış mevsiminin neredeyse ilk yarısını tamamladık. İlerleyen günlerde ilçemizde etkili olacak bir kar yağışına karşı gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. İlçemiz 32 mahalleden oluşmakta iken 32 köyünde mahalleye dönüşmesiyle hizmet alanımızda genişledi. Özellikle önümüzdeki günlerde muhtemel bir kar yağışında yolların kapanmaması, ulaşımın aksamaması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yine buzlanmaya karşıda tuzlama araçlarımız ve malzemelerimizi de hazırladık. Allahın izniyle muhtemel bir kar yağışında olumsuzluklara mahal vermemek için tam tekmil hazırız” diye konuştu.
İlçedeki yollarlın kar ve buzla mücadelesi için tuz sevkiyatının da tamamladığını belirten Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam, “ilçemizin yüksek kesimlerinde karla mücadelenin dışında buzlanmaya karşı kullanılmak üzere tuz karışımını yaptık ve hazır bekletiyoruz. Kar ve buzla mücadele konusunda yeterli makineye ve ekipmana sahibiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.