TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANI HASAN TOGAR;  "TEKKEKÖY EVİMİZ HEPİNİZİ BEKLERİZ"

TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANI HASAN TOGAR;  "TEKKEKÖY EVİMİZ HEPİNİZİ BEKLERİZ"
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tekkeköy Evimiz Hepinizi Bekleriz" ifadesini kullanarak, herkesi Tekkeköy Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi'ne davet etti.

Tekkeköy Belediyesi'nin çalışmaları ile birlikte güzelleşen ve yenilenen Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi, her geçen gün daha da fazla ziyaretçi akınına uğruyor. Arkeoloji Vadisi buna bağlı olarak, tarihi ziyaretlerin yanında yaz aylarında insanların piknik yapıp, günün attıkları mesire alanlarını da bünyesinde barındırıyor. 2013 yaz turizm sezonunda ziyaretçilere açılan vadi, turizme açıldıktan sonra yabancı turistlerinde dikkatini çekmeye başladı. Binlerde yabancı turist tarafından ziyaret edilen vadi, Tekkeköy Belediyesi'nin çalışmaları ile birlikte daha cazip bir turizm noktası haline geldi.

Arkeoloji Vadisi'nde keyifli bir gün
Bu alanların vadide yer almasını sağlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da yaptığı paylaşımda herkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi'ne davet etti. Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi'nin dünya kültür mirasının önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Togar, vadinin yerli yabancı binlerce kişi tarafından aktif bir şekilde ziyaretçi akınına uğradığını belirtti. Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi'nde tarih ve doğanın büyüleyici güzellikleri arasında zaman geçirmekten herkesin memnun kalacağına çok emin oldukları ifade eden Togar. "Ahşap yürüyüş yolları, seyir terasları, kamelyaları, spor alanları, bankları, oyun alanları, barbeküleri, çeşmeleri, peyzajı, çevre düzenlemesi ile kent mobilyaları ve her türlü ayrıntının düşünüldüğü Arkeoloji Vadimiz misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Tekkeköy Evimiz Hepinizi Bekleriz" şeklinde açıklamada bulundu.

Raşit SÜREN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.