TEKİN ÇARŞAMBA'DA

TEKİN ÇARŞAMBA'DA
Seçim çalışmalarına hızla devam eden CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin gece geç saatlere kadar Çarşamba’nın Yukarı Donurlu, Alibeyli, Kumtepe, Köklü, Allı ve Zeyfeli köylerini ziyaret etti.

 

Köylülerin sıcak ilgisiyle karşılanan Hayati Tekin’e köylüler Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.

 Köylülere bir konuşma yapan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin; “CHP iktidarında tarım refaha kavuşacak, tarımsal ürünlerin fiyatları bir yıl önceden açıklanacak, pirincin, mısırın, buğdayın kaç lira olacağı bir yıl önceden belli olacaktır" dedi. CHP iktidarında çiftçinin Devlete olan borçları, çiftçinin ödeyebileceği şekilde yeniden yapılandırılacak Tarımsal kredi ve diğer kredi borcunu ödeyemeyenlerin imdadına da Cumhuriyet Halk Partisinin yetiştiğini söyleyen Hayati Tekin, vatandaşlarımız keşke Cumhuriyet Halk Partisi daha önce gelseydi diyeceklerdir, dedi

AKP’nin ve MHP’nin vaatleri CHP’nin halka ikramıdır…

Hayati Tekin konuşmasının devamında; “İşçiye, köylüye, esnafa, çiftçiye, memura, emekliye 13 yıldır bir şey vermeyen bu hükümet, Cumhuriyet Halk Partisi'ne karşı çıkıyordu, Şimdi asgari ücretin 1300 liraya çıkaracaklarını söylüyorlar utanmasalar 1500 lira diyecekler ama aynısını kopyalamış gibi olamamak için asgari ücretliye 1300 lira vereceklerini söylüyor, emekliye bayramlarda iki maaş ikramiye vermemize karşı çıkan AKP, şimdi emeklilere vaatlerde bulunuyor.  Diyen Tekin,  Biz 7 Haziran seçimlerinden önce, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün iyileştirmelerin karşılığı olarak 57 milyar liranın GSMH’nın % 3’üne denk geldiğini öngörmüştük. Esnafın, köylünün, işçinin, memurun patlama noktasında geldiği halde, bize kaynak yok diyen iktidar, Şimdi ise, CHP'nin programının daha da altında kalarak her şeye tamam diyor. Bütün bu vaatlerini halka söz verdikleri gibi yerine getirmek zorundalar bu CHP'nin halka ikramıdır CHP olmasaydı bütün bu sözleri vermeyeceklerdi aslında kısacası CHP iktidara geldi bile.” dedi

Güçlü bir Anayasaya ihtiyacımızın olduğunu, bunun da hukuk bilgisi ve tecrübesi olan Cumhuriyeti kuran Cumhuriyet Halk partisinde ve CHP'nin asil kadrolarında olduğunu ifade eden Tekin,  bu parti sizin için çalışıyor, bundan sonra da sizin için çalışacaktır gelin oy verin, verdiğiniz oy ile gururlanın, göğsünüz kabarsın, iyi ki de oyumu CHP’ye verdim Allah razı olsun diyeceksiniz, bundan emin olun bunun kefili benim, dedi.


Mağdurdu mağrur oldu..

Tekin konuşmasının sonunda şimdiki Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan ile ilgili şöyle bir anektod paylaştı: “Ben belediye başkanıyken AKP yeni kuruluyordu, paraları yoktu, mağdur olduklarını düşünerek onlara yardım ettim, yollarını yaptım, en ücra yerlere kadar hizmet götürdüm.  

Tayyip bey Çınarlık'da bir mitinge beni çağırmıştı orada oturup konuşmuştuk Tayyip Bey benim bir kızımı bir işadamı arkadaşım, diğer kızımı da başka bir iş adamı arkadaşım okutuyor demişti, ben üç çocuk babasıyım bir babanın çocuklarını başkasının okutması büyük bir zulümdür, ezer o babayı Allah göstermesin…

Bir de Tayyip Bey'e, sen Belediye Başkanısın ruhsatsız bir dairede oturuyorsun, senin oturduğun dairenin ruhsatı yok dediler Tayyip Bey de evet doğru ama ancak o daireyi alabildim dedi. Ama aradan zaman geçti bir de baktık ki, Ülker'de trilyonlarca paralar, oğullarda gemiler, damatlarda villalar, milyon dolarlık vakıflar, uçaklar, ayakkabı kutularında sıfırlayamadıkları paralar, One Minute dediği İsrail limanında bağlı gemiler, birden Karun kadar zenginleşti. Örtülü ödeneklerin katlanarak artırılmasıyla israf tavana vurdu, mağdurluktan mağrurluğa geçti. Allah öyle bir şeyi kimseye nasip etmesin. Ben her zaman doğrunun yanındayım. Cumhuriyet Halk Partisi en doğru seçimdir gelecek, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarınındır, 1 Kasım milletin iktidarı olacaktır, dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum