Teka Yetkili Servisi Marmara Teknik

Teka Yetkili Servisi Marmara Teknik
2008 yılında Mustafa Baran tarafından kurulan Marmara Teknik, beyaz eşya sektöründe TEKA markasının güvencesiyle kendine sağlam bir yer edinmiştir.

2008 yılında Mustafa Baran tarafından kurulan Marmara Teknik, beyaz eşya sektöründe TEKA markasının güvencesiyle kendine sağlam bir yer edinmiştir. Müşteri memnuniyetine verdiği önem ve sektördeki uzmanlığı ile Marmara Teknik, evlerinizin beyaz eşya ihtiyaçlarına çözüm sunan birinci sınıf bir yetkili servis olarak öne çıkıyor.

Marmara Teknik İle TEKA Ürünleriniz Güvende:

  • Hızlı Arıza Kaydı Bırakma: TEKA Çamaşır Makinası, Bulaşık Makinası, Buzdolabı, Davlumbaz, Fırın, Ocak, Çöp Öğütücü, Şarap Dolabı gibi ürünlerinizde meydana gelen arızalarda Marmara Teknik, hızlı arıza kaydı bırakma hizmetiyle size anında çözüm sunuyor.
  • Güvenilir Sipariş İmkanı: Evinizi TEKA markasının teknolojik ürünleri ile donatmak istiyorsanız, Marmara Teknik'in güvenilir satış departmanı sizlere en uygun seçenekleri sunacak. Yenilikçi ve dayanıklı beyaz eşyalarla evinizi modernleştirin.
  • Uzman Teknik Destek: Marmara Teknik, deneyimli teknik ekibiyle TEKA ürünlerinizin her türlü bakım ve onarımını üstlenir. Profesyonel yaklaşımı ve çözüm odaklı çalışma prensibiyle sizlere güvenilir bir destek sunuyor.

İletişim Bilgileri:

Marmara Teknik ile iletişim kurmak ve hizmetlerimizden yararlanmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:

  • Şirket Adı: Marmara Teknik
  • Kuruluş Yılı: 2008
  • Kurucu: Mustafa Baran
  • Şirket Numarası: 0216 521 15 21
  • Web Sitesi:

TEKA kalitesiyle Marmara Teknik güvencesi bir araya gelerek evlerinize konfor, teknoloji ve güvenilirlik katıyor. Biz, beyaz eşyalarınızın dostu olarak, sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız.

hizmetimiz ve tüm diğer hizmetlerimizden faydalanmak için yukarıda paylaştığımız üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve hizmetlerimiz hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.