TEK DÜŞÜNCE TEK İHTİMAL 3 PUAN

TEK DÜŞÜNCE TEK İHTİMAL 3 PUAN
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in 11. haftasında Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlıların kendi evinde oynayacağı maç saat 19.00'da başlayacak.

TFF 1.Ligde son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor, ligde iddialı konumunu sürdürmek için 19 Mayıs Stadyumunda saat 19:00'da Tuzlaspor ile kozlarını paylaşacak. Yılport Samsunspor - Tuzlaspor mücadelesi TRT SPOR ekranlarından yayınlanacak.

hazirlk-3-010.JPG

BERABERLİK SERİSİ
Ligde oynadığı son 3 maçında galibiyet alamayan Yılport Samsunspor'da tek düşünce bu akşam Tuzlaspor karşısında 3 puan alarak beraberlik serisini bozmak olacak. İddialı konumunu sürdürmek ve yarıştan kopmamak için İstanbul ekibi karşısında galibiyet hedefleyen kırmızı-beyazlılarda sakat olan Tomane, Kevin Boli, Caner Arıcı, Ahmethan Köse ve Veli Çetin'in yanı sıra testi pozitif çıkan Ahmet Altın forma giyemeyecek.

manset-1-049.jpg

DÜDÜĞÜ ÖZTÜRK ÇALACAK
Bu akşam saat 19.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor - Tuzlaspor mücadelesini Denizli bölgesinden üst klasman hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Mehmet Ali Akkor ve Kamil Çetin yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Tolga Sancak görev alacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.