TEK BEKLENTİMİZ VAR: MÜCADELE!

TEK BEKLENTİMİZ VAR: MÜCADELE!
Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Futbolcularımızdan beklentimiz sahaya çıkıp mücadele etmeleri, ölümüne mücadele etmeleri. Mücadele ettikleri zaman futbolcu kaliteleri zaten onların sonuç almalarına yeterli olacaktır" dedi.

Hiç düşünmek istemedikleri ve hiç zikretmedikleri play-off mücadelelerine kaldıklarını belirten İsmail Uyanık, "Play-Off'lara çok önemli ve keyifli bir beyaz sayfa açarak yeniden başarıyı kazanacağımız bir turnuva gözüyle bakıyoruz. Sanki elemeleri oynamışız, Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazanmış psikolojisiyle yanaşıyoruz. Biz sahnenin önündekiler, yarışanlar, futbolcularımız, hocalarımız, idareciler, başkanlar, yöneticiler, son nefesimize kadar, son dakikaya kadar bu yarışı sürdürmek adına büyük bir turnuvaya hazırlanıyoruz. Futbolcularımızı, savaşçılarımızı, formayı teslim ettiğimiz, namusumuzu teslim ettiğimiz futbolcularımızı tekrar motive edip onların sırtını sıvazlayıp, dualarımız ile birlikte onları sadece ve sadece mücadele etmeleri ve bizim şehrimizi iyi temsil ederek bütün bu mücadelenin sonucunda da seyirciyi coşkulu hale getirecek performansı göstermeleri adına Play-Off öncesi son hazırlıklarımızı yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

"COŞKUYLA HAZIRLANMAK DURUMUNDAYIZ"
Futbolculardan tek bir beklentileri olduğunu dile getiren Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, “Futbolcularımızdan beklentimiz sahaya çıkıp mücadele etmeleri, ölümüne mücadele etmeleri. Mücadele ettikleri zaman futbolcu kaliteleri zaten onların sonuç almalarına yeterli olacaktır. Onlar mücadele ettikleri zaman, onları sevenler, Samsunspor sevdalıları maçı sahurda da oynasak, iftarda da oynasak, gündüz vakti de oynasak zaten tribünlerdeki yerlerini koşa koşa alacaklardır. Sezonun özeti budur. Play-Off’larda peşpeşe sıkı maçların oynanacağını, sakatlıkların, cezaların olma ihtimalinin olduğu bu 5 maçlık sıkıştırılmış sezonda, geniş kadrolarını avantaja çevirebilme umudunda olduklarını söyleyen İsmail Uyanık, şöyle konuştu: İnşallah bu geniş kadromuz bir avantaja çevrilir. Biz coşkuyla hazırlanmak durumundayız. Son dakikada şampiyonluğu hedefleyip Play-Off’a kaldığımız için tabi ki bir moral bozukluğu olabilir ama bu moral bozukluğu ile Play-Off’lara girersek kazanamayız. Yani Play-Off’ları son dakikada kazanmış ve bunu coşkuyla kutlamış bir takım psikolojisine dönüştürebilirsek burada daha avantajlı oluruz. Samsunspor sezon başından beri 5-6 branşta önemli şekilde mesafe alıyor. Tek eksiğimiz bunu sportif başarı ile taçlandırmamız oldu. İnşallah bunu da bu 1 aylık maratonda göreceğiz.” (Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum