Tecrübesini konuşturdu

Tecrübesini konuşturdu
Yılport Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Zeki Yavru, sezon boyunca gösterdiği performansla taraftarların gözdesi haline geldi.

Kırmızı-beyazlıların sezon başında Giresunspor'dan transfer ettiği tecrübeli oyuncu Zeki Yavru, sezon başından beri gösterdiği istikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

sam-7867.jpg

Yavru, kırmızı-beyazlı formayla bu sezon 30 maça çıktı. Deneyimli futbolcu, savunmada gösteriği iyi performansıın yanı sıra ligde takımına 2 gol ve 4 asistlik performansı ile de katkı sağladı.

sam-3794.jpg

İZ BIRAKTI
Tecrübeli futbolcu Zeki Yavru, Samsunspor'un ligin 30. haftasında Pendikspor ile oynadığı maçta attığı gol ile hafızalara kazındı. Karşılaşmanın 82. dakikasında kazanılan serbest vuruş sonrası topun başında geçen Zeki Yavru, çaprazdan yaptığı müthiş vuruşla takımını 3-2 öne geçirmişti.

Yavru'nun yaptığı sert vuruşu çıkaramayan Pendikspor kalecisi de topla birlikte çizgiyi geçmişti. Tribünleri ayağa kaldıran tecrübeli oyuncu, güzel oyununun yanı sıra attığı jeneriklik golle de sezonda unutulmaz bir iz bırakmıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.