Taşçı,'Hayaller Gerçek Oluyor,

Taşçı,'Hayaller Gerçek Oluyor,
Ak Parti Atakum İlçe Yönetim kurulu, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları başkanı ve yönetimi ve mahalle başkanlarıyla düzenelenen sabah kahvaltısında bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı...

“Hayaller üzerinden değil gerçekler ve rakamlar üzerinden konuşuyoruz. Yapamayacağımız işe kalkışmıyor, kalkıştığımız işi de en iyi şekilde yapıyoruz” dedi.


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı Mahalle Başkanlarıyla bir araya gelerek gerçekleştirdiği çalışmalar ile hayata geçirmeye hazırlandığı projeleri detaylarıyla anlattı. Yalı Kafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıya AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı, AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyeleri ile partinin mahalle başkanları katıldı.

‘Hayaller Gerçek Oluyor, Artık Rakamlar Konuşuyor..
Görev sürecinde geride bıraktığı sürecin değerlendirmesini yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kısa zaman zarfına önemli çalışmalar sığdırdıklarını kaydetti. Rutin belediyecilik çalışmalarının başarıyla sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemizde son bir yıl içerisinde 100 bin metrekare parke taşı döşendi, 73 bin metrekare sıcak asfalt dökümü gerçekleştirilirken 60 bin 250 metrekare sathi kaplama yapıldı. Köylerimiz, okullarımız, ibadethanelerimiz, sokaklarımız, caddelerimiz için hizmetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor. Rakamlar ortada, çalışmalar ortada. Yapamayacağımız işe kalkışmıyor, kalkıştığımız işi de en iyi şekilde yapıyoruz. Bize inanan, güvenen halkımıza karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Bu güveni boşa çıkartmadık, çıkartmayacağız” dedi.

‘SOSYAL BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ’
Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalara hız verildiğini ifade eden Başkan Taşçı, “Gerçekleştirdiğimiz kurslara katılım arttı. Kursiyer sayımız 1 yıl içerisinde 600’den 2 bin’e çıktı. Halk günlerinde son 8 ay içerisinde 2 bin 250 vatandaşımızla görüştüm. Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdiğimiz ‘Yeşil Adım’ projesi ile ilçemize her yıl 2 bin 500 fidan dikimi gerçekleşiyor. Bu rakamı iki katına çıkarmak için çalışıyoruz. Hayır Çarşısı ile 6 ayda 14 farklı mağazada 2 bin 750 vatandaşımızın yüzünü güldürdük. Sokak hayvanları için 20 barınak – kulübe, 9 adet mamamatik ilçemize kazandırıldı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecanla çalışmalarımız sürecek. Sosyal belediyecilik bizim işimiz” diye konuştu.

‘YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZ..’
Gerçekleştirilen ve başlayan projelere dikkat çeken Başkan Taşçı, “Projeleri hızla hayata geçiriyoruz. Yörekent Projesine başladık. Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezini hayata geçirdik. Yalı Kafe Restoran ile sahilde muhteşem bir mekan kazandırdık. Öğrencilerimiz için 150 kişilik yurt hizmet vermeye başladı. Örnek Köy projesi kapsamında köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimize adeta hizmet çıkarması yaptık. Köy Konağı projesi de aynı hızla mahallelerimize değer katacak yerler haline gelmeye başlıyor” dedi. Hayata geçirilmeye hazırlanan projeleri de anlatan Başkan Taşçı, “Önemli projeler için gün sayıyoruz. Osmanlı Hamamı, Seyir Terası, Döner Kule, Akvaryum Park, Kapalı Spor Salonu, Kent Meydanı, Lozan Park projeleri çok yakında hayata geçecek. Bu projelerle birlikte ilçemizdeki yaşam kalitesi daha da artacak. Aynı şekilde Atakum’a bir ilçe hastanesi kazandırmak için son noktaya ulaştık. Bunun müjdesini de çok yakında halkımızla paylaşacağız” dedi.

‘TAŞÇI BİZİ GURURLANDIRDI’
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise konuşmasına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ederek başladı. Belediye çalışmalarının başarılı şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Şahin, “Yerel seçimlerde halkımızın desteğini istediğimiz Başkan Taşçı, bu anlamda bizler mahcup etmedi. Aksine çalışmalarıyla gururlandırdı. AK kadroların neler yapabileceğinin en güzel örneklerinden birisi oldu. Şimdi aynı heyecan içerisinde 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istiyoruz. Ülkemiz zor günleri geride bıraktı. Bu anlamda AK Parti iktidarını daha güçlendirmek için durmaksızın çalışacağız. İnanıyorum ki halkımız, kuruluşundan bu yana desteğini esirgemediği AK kadroları yeniden tek başına iktidar yapacak. Ülkemizde yakalanan istikrar hızlanarak devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.