Taşçı:görevlerimizin bilincindeyiz

Taşçı:görevlerimizin bilincindeyiz
Cumhuriyetin İlanının 91. yılı nedeniyle Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Taşçı Cumhuriyet'in ilanının Türk Milletini tarih sayfasından silmeye çalışan güçlerin karşısında bir milletin diriliş destanı olduğunu belirterek "Samsun'dan başlayarak ülkenin dört bir tarafına yayılan milli mücadele azmi Türk Milletinin işgalden kurtulması ile sonuçlanmıştır" dedi. Bu ülkenin kolay kazanılmadığına da dikkat çeken İshak Taşçı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil. Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz" sözünden yola çıkarak Cumhuriyeti yaşatma noktasında görevlerimizin bilincinde olmamız gerektiğini ifade etti.
Başkan Taşçı sözlerine şöyle devam etti.
"Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Terör örgütünün hain pususu sonucunda şehit edilen 3 vatan evladımızın acısını yüreğimizde hissediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine Yüce Rabbimden sabır ihsan etmesini niyaz ediyorum.
Bu duygularla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere mili mücadelede vatanımız için gözünü kırpmadan düşmanın üstüne yürüyen ve şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, saygılar sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.