Taşçı’dan zabıtaya kutlama..

Taşçı’dan zabıtaya kutlama..
Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği törene katılan Başkan Taşçı, “Sorumluluğunun farkında olan ve görev bilincinde olan Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında bir araya geldiği Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle birlikte Atatürk heykeline çelenk bıraktı.

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 189. Yılı Atakum Belediyesinde kutlandı. Zabıta Teşkilatının kuruluşunu kutlamak amacıyla her yıl 1 ve 7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bugünkü Zabıtanın temeli Fatih Sultan Mehmet’in padişahlığı dönemine dayanmaktadır. 1826 yılından bu yana da aktif olarak halkın sağlığı ve güvenliği için çalışan zabıtalar, günümüzde belediyelerin en önemli birimleri arasında yer almaktadır. Sorumluluğunun farkında olan ve görev bilincinde olan Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, zabıta müdürlüğü personeliyle birlikte belediye binasının yanında bulunan Atatürk heykeline çelenk bıraktı. Başkan Taşçı ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları daha sonra İstiklal Marşı'nı okuyarak kutlamayı tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.