Taşçı'dan gençlere öğüt

Taşçı'dan gençlere öğüt
KYK İlkadım Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilen söyleşide gençlerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye'nin aydınlık yarınlara ve hedeflerine ulaşması, ancak ülkesine faydalı bireylerin yetişmesiyle olacaktır.

Başarı için kendinize hedefler koyun” dedi.


KYK İlkadım Öğrenci Yurdu tarafından gerçekleştirilen 'Kariyer Buluşmaları' kapsamında OMÜ'lü öğrenciler ile bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mesleki ve siyasi kariyerini anlattı. KYK İlkadım Öğrenci Yurdu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen buluşmada öğrencilik yıllarından belediye başkanlığına uzanan süreci aktaran Başkan Taşçı kendisine yöneltilen sorulara da samimiyetle yanıt verdi.

'HEDEFLERİNİZ OLSUN'
Başarının temelinde eğitimin yattığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gençlere kendilerine hedef koymaları yönünde öğüt vererek, “Başarılı olmak için önce kendinize hedefler koymalısınız. Bu hedeflerin temelinde de mutlaka eğitim hayatınızı tamamlamanız olmalıdır. Türkiye'nin aydınlık yarınlara ve hedeflerine ulaşması, ancak ülkesine faydalı bireylerin yetişmesiyle olacaktır. Size büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

'GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ'
Atakum Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Türkiye'nin en önemli eğitim markalarından bir tanesi olan OMÜ ilçemizde. Şehrimizdeki öğrenci nüfusunun yüzde 40'ından fazlası da ilçemizde yaşıyor. Gençlere, eğitime zaten önem veriyoruz ama bu durum bizi daha fazla iş yapmaya, proje üretmeye ve ilçemizde yaşayan öğrenci nüfusuna yönelik hizmetler vermeye teşvik ediyor. Sizden gelen talepleri önemsiyoruz, yatırımlarımızı bu şekilde belirliyoruz” dedi.

'KİTAP OKUYUN'
Toplantı sonunda öğrencilerden gelen talep üzerine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı da mesleği olan öğretmenlik ve idealler üzerine konuşma yaptı. Salonda bulunan öğrencilerin büyük çoğunluğunun geleceğinin öğretmen adayları olduğunu belirten Fatma Taşçı, “Kutsal bir mesleğin mensupları olacaksınız. Üzerinizdeki sorumluluğun farkında olmalısınız. Daha fazla kitap okuyun, daha fazla sosyal ve kültürel etkinlikler içerisinde olun” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERİ KIRMADI
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin ardından kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Başkan Taşçı, gençlerin taleplerini de dinleyerek dile getirilen isteklerle ilgili gerekli çalışmaların başlatılacağının sözünü verdi. Toplantıda KYK İlkadım Öğrenci Yurdu Müdürü Arslan Şekerci, kurum yöneticileri ve Atakum Belediyesi yöneticileri de hazır bulundu.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.