Taşçı’dan gazetecilere kutlama;

Taşçı’dan gazetecilere kutlama;
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için yayınladığı mesajında, “Ekmeğini haberden çıkartan başta Samsun basını olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde bir mesaj yayınlayarak tüm basın mensuplarının bu önemli gününü kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mesleki zorluklarına rağmen yılmayan gazetecileri tebrik etti.

'BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM'
Gazetecilerin zor şartlarda çalıştığını ancak bu zorluklara rağmen toplumun haber alma özgürlüğü için mücadele ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Zaman kavramı olmaksızın çalışan, üzerlerindeki 'halkın haber alma özgürlüğü' sıfatını layıkıyla yerine getiren gazetecilerin gönlümüzdeki yeri ayrı. Kar, kış demeden topluma doğru haberi vermek için mücadele eden gazetecilere büyük saygı duyuyor, her fırsatta bu düşüncemi dile getiriyorum” diye konuştu.


'SAMSUN BASINI GÜÇLÜ'
Samsun basınının güçlü olduğunu ve bu anlamda belediye hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi adına kendilerinin en büyük destekçisi olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Samsun, basın camiası anlamında Türkiye'nin en güçlü şehirlerinden. Bizlerin hayata geçirdiği projelerin, çalışmaların halka daha iyi anlatılabilmesi adına büyük bir güç kaynağı. Ekmeğini haberden çıkartan başta Samsun basını olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.