Taşçı’dan eğitime destek

Taşçı’dan eğitime destek
Taflan İlkokulu ve Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizin gelecek hedeflerine daha güçlü ilerlemesi için eğitime hep destek, tam destek veriyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Taflan İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Taflan İlkokulu ve Ortaokulu yöneticilerinin daveti üzerine gittiği okulda öğretmenlerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Taşçı, okulun öncelikli eksikleri hakkında da bilgi aldı.

'EĞİTİME HEP DESTEK'
Okulların fiziksel koşullarının iyileştirilmesi anlamında Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını belirten Başkan Taşçı, “Eğitim bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bu anlamda imkanlarımız doğrultusunda eğitime destek vermek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin gelecek hedeflerine daha güçlü ilerlemesi için eğitime hep destek, tam destek veriyoruz” dedi.

'ÖĞRETMENLERE ÖNCELİK'
Öğretmenlik mesleğinin öneminden bahseden Başkan Taşçı, “Ben öğretmen eşiyim. Bu kapsamda öğretmenlerin ne şartlarda çalıştığını, yaşadıkları zorlukları iyi biliyorum. Bu zorlukların ortadan kalkması için öğretmenlerden gelen taleplere öncelik veriyorum. Nasıl ki bizleri bugünlere hazırlayan öğretmenlerimiz varsa, çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak olan yine öğretmenlerdir” şeklinde konuştu.

'BOL BOL KİTAP OKUYUN'
Öğretmenlerle sohbetinin ardından öğrencilerle bir araya gelen ve belediyenin yayını olan kitapları dağıttı. Öğrencilerin kendisine ilettiği sorulara yanıt veren Başkan Taşçı öğrencilere kitap okumalarını tavsiye ederek, “Bol bol kitap okuyun. Derslerinizi ihmal etmeyin. Bu ülkeyi hedeflediği noktalara ulaştıracak olan sizlersiniz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.