Taşçı sırrını açıkladı;

Taşçı sırrını açıkladı;
Halktan kopuk belediyecilik anlayışının tarihe gömüldüğünü söyleyen Başkan Taşçı, "Belediye başkanlığında her şeyi bilmek değil vatandaşın ne istediğini bilmek önemlidir. Bizim de başarımızın sırrı budur" dedi.

Esnaf ziyaretleri, halk buluşmaları ve bir çok farklı etkinlikle halka bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşları dinliyor, kendilerinden bir talepleri olup olmadığını soruyor.

TALEPLERİ DİNLİYOR
Pazar yerlerini gezen ve hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı kendisine iletilen talepleri dinledi. 2015 yılını adından söz ettirecek projelerle, kapsamlı çalışmalarla değerlendireceklerini ifade eden Başkan Taşçı, bu anlamda vatandaşların fikirlerine de önem verdiğini belirterek, "Atakum Belediyesi olarak 2015 yılında adından söz ettirecek projelere ve kapsamlı projelere hazırlanıyoruz. Bu anlamda planladığımız projelerimizle ilgili halkımızın ne dediğine, ne istediğine son derece önem veriyoruz. Gerek halk günlerinde gerekse esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarımızla buluşmalarımızda soruyoruz" dedi.

'SÖZ HAKKI VATANDAŞIN'
Kendisine iletilen talepleri bizzat not alan Başkan Taşçı, "Halktan kopuk, halktan uzak ve makam odasında kendisine yaşam kuran yönetim anlayışı geride kaldı, tarihe gömüldü. Yapılan hizmetlerden faydalanacak olan, projelerle ilçesi değerlenecek olan vatandaşımızın herkesten fazla söz hakkı var. Belediye başkanlığında her şeyi bilmek değil vatandaşın ne istediğini bilmek önemlidir. Bizim başarımızın sırrı budur. Bu düşünceden hareketle hem rutin belediyecilik anlayışımızı hızla sürdürüyor hem de hayatın her alanını ilgilendiren projelerle yarınımızı inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.