‘Taşçı en güzel örneklerden..’

‘Taşçı en güzel örneklerden..’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Başkan Taşçı, AK Belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden birisidir” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.  Atakum Belediyesi çalışmaları hakkında Başkan Taşçı’dan bilgi alan Milletvekili Karaaslan, belediyede sürdürülen ‘doğa ve yeşil’ içerikli çalışmaları beğeniyle takip ettiğini söyledi.

‘Yeşil Adım’ projesinin Atakum İlçesi adına önemli bir adım olduğunu kaydeden AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Yeşil alanların arttırılması, bu anlamda vatandaşların teşvik edilebilmesi son derece önemlidir. Bu önemden hareketle Atakum Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Yeşil Adım’ projesine destek veriyorum. Öte yandan hayata geçirilmesi planlanan projeleri de takip ediyorum. AK Belediyecilik anlayışının en güzel örnekleri için Başkan Taşçı’yı tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehrimizin, ilçemizin daha da güzelleşmesi için, eksiklerinin giderilmesi için durmaksızın çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda başarı kriteri olarak halkımızdan aldığımız teşekkür ve övgüleri alıyoruz. Milletvekilimiz Karaaslan’dan aldığımız teşekkür de bizleri ayrıca memnun etti” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum