Tarım Fuarı'na İlgi Düşük

Tarım Fuarı'na İlgi Düşük
TÜYAP tarafından, Tekkeköy'deki TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Samsun Tarım Fuarı dün sabah 10:00'da kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Tarım için ihtiyaç duyulan birçok ekipmanın sergilendiği fuarın ilk gününde ziyaretçi sayısının azlığı dikkatlerden kaçmadı.

TARIM FUARI AÇILDI

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından TARMAKBİR, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliğinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası ve Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi destekleri ile hazırlanan Samsun Tarım Fuarı dün Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

HEDEFE ULAŞILABİLECEK Mİ?

Tarımsal mekanizasyon, traktör, sulama sistemleri, yem, ilaçlama, tohum ve hayvancılık ekipmanları başta olmak üzere bölgenin ihtiyaç duyduğu tüm ekipmanların ziyaretçilere sunulduğu fuarda Samsunlu üreticilere çeşitli konularda sunumlar yapıldı. 20 Eylül tarihine kadar açık kalacak fuarda hedeflenen ziyaretçi sayısı 50 bin olarak belirtilmişti. Samsun Tarım Fuarı'nın ilk gününde ziyaretçi sayısındaki düşüklük hedeflenen sayıya ulaşılamayacığı düşündürmeye yetti.

PAZAR GÜNÜ SONLANIYOR

TÜYAP Samsun Tarım Fuarı ilk gün için beklenilenden az ziyaretçiye kapılarını açtı. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından görevlendirilen, iki saat aralıklarla Atatürk Bulvarı'ndan kalkan araçlar Tekkeköy'de bulunan fuar binasına neredeyse boş gitti. 18 Eylül tarihinde sadece kadınlara özel açılacak olan fuar, 20 Eylül Pazar günü 17:00'de kapılarını ziyaretçilerine kapatacak olan fuar bu tarihe kadar Samsunluları belkiyor. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.