TARAFTARLAR'DAN TARİHİ ÇAĞRI

TARAFTARLAR'DAN TARİHİ ÇAĞRI
Kırmızı beyaz renklere gönül veren taraftarlar Balıkesipr maçı öncesi Şehrin önde gelen Siyasicilerin ve İş Adamlarına tarihi bir çağrıda bulundular.

 


ŞEHRİN ÖNDE GELENLERİ HAREKET GEÇMELİ 
Samsunpor'a gönül veren taraftarlar Play-offlara katılmak adına büyük önem taşıyan Balıkesirspor maçı öncesi Şehrin ileri gelen Siyasicilerine ve İş Adamlarına tarihi bir çağrıda bulundular. Samsunspor için büyük önem taşıyan kritik 90 dakika öncesi Şehrin ileri gelen Siyasetcilerinin ve İş adamlarının bir araya gelerek futbolculara prim vaadinde bulunmalarını ve bu zorlu karşılaşma öncesi verilecek prim söznünün oyuncularda doping etkisi yaratması bekleniyor. 

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDILAR
Özellikle Denizlispor'u 2-1'lik skorla geçerek Play-offlardaki rakiplerininde tek tek puan kaybetmesinin ardından pazar günü Balıkesirpor ile hayati derecede önemli bir deplasmana çıkacak olan Samsunspor'da taraftarlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kritik deplasman öncei vaad edilecek prim sözünün Şehri ayağa kaldırıcağınan inandıklarını belirten taraftarlar,"Hemen hemen her şehir, takımları için prim açıklamaları yaparken Samsun'lu iş adamlarının, seçilmişlerin ve atanmışların susmasını değil deplasmandaki Balıkesir maçı için prim açıklamasını bekliyoruz." dediler.  NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum