TARAFTARLAR BUZ'A GÜVEN DUYUYOR

TARAFTARLAR BUZ'A GÜVEN DUYUYOR
Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü İrfan Buz, kariyeri boyunca takım ruhuna çok önem veren bir görüntü çizdi. Taraftarlar ise Buz'un bu özelliğinin Samsunspor'a çok olumlu etki edeceği görüşünü paylaşıyorlar.

Daha önce çalıştırdığı takımlarda aidiyet duygusunu ön plana koyarak, takım ruhuna oldukça önem veren Yılport Samsunspor'un yeni Teknik Direktörü İrfan Buz'un mental özellikleri ve disiplini taraftarların iştahını kabartmış durumda.

ewd3ed3edd-11.jpg

Bu konuyla ilgili olarak ise deneyimli teknik adamın yaptığı, "Taraftarlarım ve kulübüm ile birlikte aidiyet duygusunu her zaman ön plana koymuş bir insanım. Takım ruhunun çok önemli olduğunu düşünen bir insanım. Çok iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Bütün bu birikimlerimi Samsunspor’a vermek istiyorum. Hedeflerim ve oynatacağım futbol nettir. İddialı bir şekilde geliyoruz. İnşallah hep birlikte bu Samsunspor’u burada değil, ilerde Süper Lig’de göreceğiz. İnanıyoruz ama inancı da doldurmamız gerekiyor. İyi bir kadro mühendisiyle, çalışmakla ve taraftarın bütünlüğü ile bunları başaracağımıza inanıyoruz. Buraya gelen oyuncularımızdan da bunu istiyoruz. Ben bunu nasıl içten söylüyorsam futbolcularım da burada oynamak istediğinde bunu idrak ederek yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Vizyonel bir şekilde, çağdaş bir şekilde Samsunspor’u layık olduğu yere getireceğiz" şeklindeki açıklamalar kırmızı-beyazlı taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

ewd3ed3edd-10.jpg

Camiada oluşan bu heyecan rüzgârından sonra ise transferler ve hazırlık kampında sürecin nasıl işleyeceği ve takımın yeni sezona nasıl başlayacağı merak konusu olmuş durumda.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.