TARAFTARIN SABRI TAŞMAK ÜZERE

TARAFTARIN SABRI TAŞMAK ÜZERE
Yılport Samsunspor'un iki haftada kaybettiği dört puandan sonra camiada yeniden kara bulutlar dolaşmaya başladı. Henüz ligin yedinci haftası geride kalmasına rağmen taraftarlar tedirgin havanın etkisi altına girdi.

Sezon başında İrfan Buz'u göreve getirerek yeni transferler yaparak şampiyonluk parolası ile yola çıkan Yılport Samsunspor'da bir türlü beklenen oyun ve birliktelik sahaya yansımıyor. Geride kalan yedi haftada liderlik şansını tepen ve üst üste Manisa Futbol Kulübü ve Amed Sportif Faaliyetler maçlarında puan kaybeden Yılport Samsunspor'da taraftarlar futbolcuları eleştirmeye başladı.

BU TARAFTARA REVA MI?
Yılport Samsunspor'a gönül veren taraftarlar sosyal medya hesaplarında, dost meclislerinde ve ne yana baksalar kırmızı-beyaz gördükleri bu şehrin her yanında takımın kötü gidişini konuşuyorlar. Büyük umutlarla girilen sezonda,üst üste alınan iki beraberlik sezon başındaki umutlu ve sıcak tabloyu yerle bir etmiş durumda. Bir yandan yönetime seslenmek isteyen taraftarlar bir yandan futbolculara sitem ediyor. 

manset-1-004.JPG

FATURANIN ADRESİ FUTBOLCULAR
Çarşamba akşamı Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşan kırmızı-beyazlıların sahada bıraktığı 2 puan camiada yeniden kara bulutlar dolaşmasına sebep oldu. Sezon başında göreve getirilen deneyimli teknik adam İrfan Buz, yeni transferler, akıma yapılan yatırımlar, Türkiye'nin en güzel yerlerinden birinde bulunan tesisler, koca bir şehrin takımlarına verdiği tutkulu destek göz önüne alındığında sahada istenen baskıyı gösteremeyen Yılport Samsunspor'un kötü gidişinin faturası bu defa futbolculara kesilecek gibi gözüküyor.

manset-2-005.JPG

ÖZ GÜVEN VE MÜCADELE EKSİĞİ
Sosyal medya üzerinde gözlemlenen tepkilerden ve gazetemize gelen yorumlardan çıkan sonuç ise taraftarların bir kısmı teknik heyete yüklenirken bir kısmı da faturayı futbolculara kesti. Teknik direktörden bağımsız olarak formayı sırtına geçiren futbolcularda iyice ön plana çıkan öz güven ve mücadele eksiği bu hafta net olarak görüldü.

yildirim-1.jpg

SKOR YOK AMA BARİ OYUN OLSUN
Yılport Samsunspor taraftarlarının sitem ettiği en büyük nokta, skordan bağımsız olarak futbolcuların sahada takımlarını sahiplenmemesi. Bu armaya görev veren sevdalılar sahada hırsla, azimle, tutkuyla mücadele eden oyuncular görmek istiyorlar. Yönetimin futbolcularla özel bir toplantı yapması gerektiğine inanan taraftarlar sosyal medya hesaplarından, camianın halen kanayan yarası olan talihsiz kazada hayatını kaybeden merhum Muzaffer Badalıoğlu'nun, "Yenildiğimizde sokağa çıkamazdım, korktuğumdan değil utancımdan" sözünü paylaşarak futbolculardan inançlı olmalarını ve takımlarına sahip çıkmalarını istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.