TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, galibiyetle sonuçlanan Afjet Afyonspor maçını değerlendirdi. Buz, Manisa FKmaçı öncesinde kritik bir üç puan aldıklarını söyledi.

Zorlu Afjet Afyonspor deplasmanından üç puan çıkartan Yılport Samsunspor’da Teknik Patron İrfan Buz, üç puanın kendileri için Manisaspor maçı öncesinde çok önemli olduğunu dile getirerek, “Oyuncularımızı ve özellikle kalecimiz Nurullah’ı tebrik ediyorum. Üç puan aldığımız için çok mutluyuz. Bugün sevineceğiz ama Manisaspor maçına hazırlanacağız. Lig uzun bir maraton. Dolayısı ile her hafta çok önemli.

samsunspor-2.JPG

Samsunspor çok önemli bir taraftar kitlesine sahip. Taraftar ve seyirci arasında büyük bir fark ver. Seyirci izler, taraftar takıma aşıktır. Manisaspor’la oynayacağımız kritik maçta tribünleri doldurarak bizleri destekleyeceklerine inanıyorum. Bu galibiyeti Kulüp Başkanımız İsmail Uyanık, Samsunspor AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’a ve Afyon’a kadar gelerek bizleri destekleyen kırmızı-beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.