TARAFTAR GÜZEL OYUN İSTİYOR

TARAFTAR GÜZEL OYUN İSTİYOR
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta son üç haftada beraberlik alan Yılport Samsunspor, ligin 32.haftasında bugün saat 15:30'da Utaş Uşakspor'u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta Etimesgut Belediyesi Kemal Atatürk Stadyumu'nda Hacettepe karşısında oldukça kritik iki puan bırakan kırmızı-beyazlı ekip, bugün ligin 32. haftasında 19 Mayıs Stadyumu'nda Utaş Uşakspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Uşak'ta oynanan mücadele 1-2 Samsunspor üstünlüğüyle bitmişti.

bbbbbbbb-001.png

BERABERLİK SERİSİ
Taraftarlarının istediği mücadele ve hırsı bir türlü sahaya yansıtamayan Yılport Samsunspor, oynadığı son üç maçta 6 puan bırakarak beraberlik serisi yakaladı. Sırasıyla Keçiörengücü, Sarıyer ve Hacettepe karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı.

bbbbbbbbbbb4444.png

İKİ MAÇTIR KAZANAMIYOR
Ligde 37 puanla on birinci sırada bulunan Uşakspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 16 mücadelede 5 galibiyet ve 7 beraberlik alırken 4 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda rakip fileleri 19 kez havalandırırken 15 kez ise kalesinde gole engel olamadı. İç saha karnesinde 22 puanı bulunan Utaş Uşakspor, geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

bbbbbbbbbb2222.png

DÜDÜĞÜ TONUSLUOĞLU ÇALACAK
Maçı yönetecek isim Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Yılport Samsunspor - Utaş Uşakspor mücadelesini İzmir bölgesi B Klasman hakemi olan Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu'un yardımcılıklarını ise Uğur Erdoğan ve Uğur Önay üstlenecek. Emre Abar ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Tonusluoğlu bu sezon Yılport Samsunspor'un 3-0 kazandığı İnegölspor maçını yönetmişti. (Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.