TARAFTAR BU SEZON SÜPER LİG İSTİYOR

TARAFTAR BU SEZON SÜPER LİG İSTİYOR
Samsunspor taraftarları önümüzdeki sezonda Süper Lig'e ilk 2'den çıkmak istiyor, yönetim ise bu hedef doğrultusunda transferler çalışmalarını titizlik içerisinde sürdürüyor. Transfer edilen oyuncular Nuri Asan Tesisleri'nde deneniyor.

HASAN VE TAHA KALACAK
Samsunspor taraftarları önümüzde ki sezonda Süper Lig'e ilk 2'den çıkmak istiyor. Kırmızı Beyazlı taraftarlar, Hasan Kılıç ve Taha Yalçıner'e destek olarak  2 oyuncunun gelecek sezonda başarı sağlanabilmesi için takımda kalması gerektiğini vurguladı. Birçok takımın peşinde olduğu Hasan Kılıç'ı Kırmızı Beyazlı Camia'a göndermek istemiyor. Samsunspor başarılı ortasaha oyuncusu Taha Yalçıner ise sosyal medya hesabından Göztepe transferi haberlerini yalanladı. 

TRANSFERLERDE YÖNETİM TİTİZ ÇALIŞIYOR
Samsunspor 2 sezon da Play-Off finali oynayarak Süper Lig kapısından döndü. Taraftarların verdiği destekle ile PTT 1.Lig'in 2'inci yarısında muhteşem bir performans yakalayan Samsunspor gelecek sezon lige kayıpsız başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftar ise gelecek sezonda Samsunspor'dan umutlu. Kırmızı Beyazlı Yönetim işi sıkı tutuyor. Transfer edilecek oyuncular antrenmanlara çıkartılıyor ve Antrenör Kenan Yelek'in raporu doğrultusunda haraket ediliyor. Kırmızı Beyazlı Camia gelecek sezon için ince eleyip sık dokuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.