TARAFTAR BOMBAYI PATLATTI

TARAFTAR BOMBAYI PATLATTI
Samsunspor'lu taraftarlar bombayı patlattılar.

Kırmızı Beyazlı Taraftarlar Yönetimi protesto etmek için Samsun Valiliğinde izin aldı. Samsunspor sevdalıların pazar günü saat 14.00'da Samsun Şehir Kulübü önünde buluşarak Nuri Asan Tesislerine protesto yürüyüşünde bulunacaklar.



YÜRÜYÜŞ ŞEHİR KULÜBÜNDEN BAŞLAYACAK
Samsunspor'lu taraftarlar Kırmızı Beyazlı Yönetimi protesto etmek için Samsun Valiliğinde protesto yürüyüşü için izin aldı. Yönetim son günlerde yaptığı açıklamalar ve Ftubolcuların antrenmanları boykot etmelerinin ardından taraftarlar Pazar Günü saat 14.00'da Samsun Şehir Kulübünde bir araya gelerek Çiftlik caddesi, 56'lar caddesi ve Yeni Adliye Binası önünde yürüyerek Nuri Asan Tesislerinde Basın açıklaması yapacaklar.



PROTESTOMUZ SAMSUNSPOR'UN KURTULUŞU OLACAK
Yürüyüşe tüm Samsunspor taraftarlarını davet eden Şirinler Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal,"Valiliğimizden ve Emniyet Müdürlülüğümüzden izinimizi aldık. Pazar güni Samsunspor'un kurtuluşu için tüm Kırmızı Beyaz renklere gönül veren taraftarlarımızı protesto yürüyüşümüze bekliyoruz. Bizler her zaman olduğu gibi sadece ve sadece Samsunspor'un menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Bu nedenle büyük bir yürüyüş düzenlemek istiyoruz" dedi.


BAŞKAN BULGAN'DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI
Futbolcuların ve Kulüp personelinin aylardır tek kuruş maaş alamadıklarını belirten Söğütlübahçeliler Taraftarlar Derneği Başkanı Samet Bulgan ise,"Oyuncularımız ve Personelimiz aylardır tek bir kuruş alamıyorlar. Verilen sözler yerine getirilmiyor. Bizlerde bu gelişemelerden sonra taraftarlar olarak hep birlikte protesto yürüyüşünde Samsunspor'un geleceği için ses getireceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu yürüyüşe davet ediyoruz" şekline konuştu.


TARAFTARLAR SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI
Öte yandan bu gelişmeler sonrası Kırmızı Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. Taraftarlar özellikle Facebook'da yürüyüş için açtıkları etkinliklerle tüm Samsunspor taraftarlarını protesto yürüyüşüne davet ettiler. Samsunspor'a gönül veren taraftarlar daha sonra akşam saatlerinde Twitter'da ise SamsunsporYönetimiİstifa adı altında TT yaparak Türkiye gündemine oturdular. Bu gelişmelerin ardından Pazar günü gerçekleşecek olan yürüyüşe yaklaşık 4-5 bin Kırmızı beyazlı tarafların katılması bekleniyor. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.