"TARAFTAR BİZİM BAŞ TACIMIZ"

"TARAFTAR BİZİM BAŞ TACIMIZ"
Tesislerde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör İrfan Buz, "Taraftarlar bizim baş tacımız. Taraftar her şey demektir" dedi.

"KAZANMAK ÖNEMLİYDİ"
Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktörümüz İrfan Buz, bir hafta içerisinde 3 maç oynayacaklarını belirterek, “İnegöl’de çok önemli bir engel aştığımızı düşünüyoruz. Rakibimiz kazandıktan sonra ertesi gün İnegöl’de kazanmak çok önemliydi. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Oyun anlamında belki istediklerimiz ortaya çıkmamıştır ama bu futbolun içerisinde oluyor. Biz 3 puanımızı aldık. Özellikle bu hafta içeride oynayacağımız Sancaktepe Futbol Kulübü maçına konsantre olduktan sonra yoğun bir programa giriyoruz. Sancaktepe Futbol Kulübü maçının ardından deplasmanda Gümüşhanespor ile kupa maçı ve hemen ardından yine deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacağız. Özellikle içeride 3 puanımızı almak istiyoruz” dedi.

"AİLE İÇERİSİNDE ÇÖZDÜK"
Bahattin Köse ile İlyas Kubilay Yavuz ve Ferhat Çulcuoğlu ile Okan Dernek arasında yaşanan gerginlikten dolayı takım içerisinde sorun olup olmadığı sorusuna cevap veren İrfan Buz, “Amed Sportif Faaliyetler maçında benim gördüğüm bir durumdan sonra arkadaşlarımızı bir sonraki hafta içerisindeki kadroda uygun görmediğim için Kırklarelispor gibi çok önemli bir müsabakaya çıkıp hiç pozisyon vermeden 4-0 kazandığımız bir maç oynadık. Arkasından kardeşlerimizi çalışarak ertesi haftaya hazırlandık. O hafta içerisinde hırslı çocuklarımız antrenman içerisinde Ferhat ile Okan’ın bir tartışması oldu. Benim istemediğim bir davranış biçimi oluştu. Okan en ağır sakatlığı geçirdi. Ondan dolayı hafta içerisindeki Ferhat ile Okan’ı kadroya almadık. Aile içerisinde çözeceğimizi söyledik ve çözdük. Diğer oyuncularımızı da kadroya aldık. 9 müsabakadan 7 tanesinde oyuna sonradan giren oyuncularımız direk etki yaptı. Bunları yaptığınız zaman doğrular ortaya çıkar. Bizim futbolcularımız değerli. Futbolcular arasında herhangi bir sıkıntı yok. Bizim işimiz burada başarılı olmak. Biz Samsunspor’u düşünmek zorundayız. Kimse Samsunspor’dan daha büyük değildir. Biz şu anda Samsunspor’u düşünerek en maksimumu almak durumundayız. Yani Sancaktepe Futbol Kulübü maçına konsantre olacağız” diye konuştu.

buz-1-001.JPG

"BÜYÜK EMEKLERİ VAR"
Caner Arıcı konusuna da değinen İrfan Buz, “Videoyu çeken arkadaşımız eksik çekmiş. Koridoru çekmemiş. Caner orada bana değil, yardımcı hocamız Taner Alpak’a söylüyor. Taner hocamız soyunma odasına girdi ve oyuncuları çağırdı. Benim 3 tane futbolcum hastaydı. Ayakta duracak hali yoktu ama sahaya çıktılar. Biz mazeret aramıyoruz. Taraftarlar bizim baş tacımız. Taraftar her şey demektir. Benim babam 81 yaşında formasını giyip tribüne çıktı. Caner Arıcı benimle birlikte şampiyonluk yaşadı. Takım kaptanı olarak tabi ki arkadaşlarını çağıracaktır. Orada bir eksiklik olmuştur. Taraftarlarımız da iyi ki oradaydı. İnegölspor’dan 3 puanı almamızda çok büyük emekleri var” şeklinde konuştu.

"ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"
Kendi sahalarında oynadıkları tempolu oyunu deplasmanda da yapmaları gerektiğinin altını çizen İrfan Buz, “Bazı oyuncularımızın biraz daha vitesi yükseltmesi gerekiyor. Onlar da o vitesi yükseltecek. İçeride nasıl oynuyorsak, deplasmanda da aynı şekilde olmamız gerekiyor. Bu konuda oyuncularıma güveniyorum ve bunun üstesinden geleceğiz. Tempomuz yükseldiğinde ve daha baskılı bir şekilde oynadığımızda pozisyon üretmekte ve doğru tercihi kullanmakta zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Pozisyonları sonuçlandırdığımızda coşkumuz devam ediyor ve baskılı oynuyoruz. Bunu deplasmanlarda da daha iyi yapmamız gerekiyor” dedi.

"ÖNEMLİ BİR FUTBOLCU"
Gökhan Alsan’ın performansı hakkında da bilgi veren İrfan Buz, “Bahattin Köse hasta, Caner’in dizinde ve Gökhan Alsan’ın da bileğinde bir sıkıntı vardı. İnşallah bunlar hafta sonuna yetişir. Sağlık ekibimizde bunlarla ilgili çok çalışıyor. Gökhan Alsan önemli bir futbolcu. Baktığınız zaman geçen sene TFF liginin en önemli 8 numaralarından bir tanesiydi. Bu lige alıştığında bize katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.