TANITTIĞI HİZMETLER MERKEZİ HÜKÜMETİN İCRAATLARI

TANITTIĞI HİZMETLER MERKEZİ HÜKÜMETİN İCRAATLARI
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın Tekkeköy'e ziyarete giden milletvekillerine ve siyasetçilere merkezi hükümetin icraatlarını kendi icraatı gibi göstermesi tepki aldı.

2004 seçimlerinde MHP'den 2009 seçimlerinde Ak Parti'den Tekkeköy Belediye Başkan adayı olup seçimi kaybeden Hasan Togar, 2014 ve 2019 seçimlerinde AK Parti'den seçimi kazanmasının ardından yedi buçuk yıllık başkanlık döneminde kayda değer icraatı olmadığı, merkezi hükümetin yaptığı icraatları kendisi yapmış gibi göstermesi kamuoyunun tepkisine neden oldu. Tekkeköy'e ziyarete giden milletvekillerine ve siyasetçilere merkezi hükümetin icraatlarını kendi icraatı gibi göstermesi tepki aldı.

HİZMET BİNASI TEKİN'DEN KALDI
İki dönemden beri Tekkeköy Belediye Başkanlığı yapan Hasan Togar'ın bölgeye giden milletvekillerine 250 yataklı hastahaneyi, ilçe stadını, lojistik merkezini ve ilkokul projelerini belediyenin icraatlarıymış gibi sunması kamuoyunun tepkisine neden olmakta. Seçildiği günden beri belediye bütçesinden en ufak bir hizmet üretmeyen Başkan Togar'ın belediye bütçesini nasıl harcadığı da merak konusu olmuş durumda.

HALKLA DEĞİL İŞ ADAMLARIYLA BERABER
Başkan Togar'ın halkla beraber olmak yerine sürekli olarak bölgede iş yapan iş adamlarıyla ve bürokratlarla beraber olması kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Belediye başkanlarının temel görevlerinin halkla iç içe hizmet üretmek olduğu göz önüne alındığında Başkan Togar'ın bu davranışları amacının ne olduğu yorumları yapılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.