Tanıtım Günlerinde Kavak Rüzgarı Esiyor

Tanıtım Günlerinde Kavak Rüzgarı Esiyor
SAMKON tarafından bu sene dokuzuncusu düzenlenen Samsun tanıtım günlerinde Kavak Belediyesi ilgi odağı oldu.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından İstanbul Maltepe Sahil Yolu Miting Alanında bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri Fuarı'nda Kavak Belediyesi'nin standı Fuarın gözdesi haline geldi.

Sarıcaoğlu Hemşehrileriyle Birebir İlgileniyor
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Samsun Tanıtım günlerinde Kavak Belediyesi'nin açmış olduğu standa yoğun ilgi vardı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun hemşehrileriyle birebir ilgilenmesi tüm hemşehrilerini memnun etti. Standın başından hiç ayrılmayan Sarıcaoğlu duygu dolu anlar yaşadı. Sarıcaoğlu yaptığı açılmada şunlara değindi; "Hemşehrilerimizle hasret gidermeye geldik. Onların özlem duyduğu memleketten onlara hediyeler getirdik. Hepsine yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kavak Belediyesi Tam Kadro Hizmet Veriyor
Standlarına yoğun ilgi alan Kavak Belediyesi tüm personeliyle hemşehrilerine hizmet veriyor. Kavak ile ilgili el broşürü, kitapçık ve hediyelik eşyalar dağıtılıyor. Görsel anlamda memleket hasreti çeken vatandaşlarını unutmayan Kavak Belediyesi standlarına kurmuş oldukları yansıtma sistemi ile Kavak'a ait resimleri ve videoları vatandaşlarına izlettiriyorlar.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,  Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından İstanbul Maltepe Sahil Yolu Miting Alanında bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri Fuarı'nda Kavak Belediyesinin ilgi odağı haline geldiğini ifade ederek konuşmasına şu şekilde devam etti; "ilçemizin tarihi ve kültürel güzelliklerini Kavak dışında yaşayan Kavak'lı vatandaşlarımıza daha iyi anlatabilmek ve gösterebilmek için bu tür feshanelere her zaman desteğimiz tamdır. SAMKON tarafından  düzenlenen bu feshaneye ekibimiz ile birlikte eksiksiz katıldık. İlçemizi daha iyi anlatan broşürlerimiz, el kitapçıklarımız ve  ilçemize has birtakım hediyelik eşyalarımız ile Feshanede büyük ilgi odağı olduk. Stand'ımıza ilgi çok yoğundu buda bizleri çok mutlu etti. Böyle bir etkinlik ile bizleri vatandaşlarımız ile bir araya getiren Samsun Toplum Kuruluşları federasyonuna teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.