Tanışma ve birliktelik yemeği verildi

Tanışma ve birliktelik yemeği verildi
Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği Samsun Şubesi tarafından Samsun'daki Giresunlu iş insanlarına tanışma ve birliktelik yemeği düzenlendi.

Yemeğe Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu, Samsun Giresun Şube yönetimi ve birçok iş adamı katıldı.

whatsapp-image-2024-03-03-at-11-54-37-1.jpeg

Girib Samsun Şube Başkanı Mehmet Elevli konuşmasında, Samsun'da yaşayan tüm hemşehrileri bir araya getirerek ortak fikirler üretmek ve işbirliği yapmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, gücün birlikten doğacağını ve sermayenin birleştirilmesinin insanlara daha fazla kapı açacağını belirtti. Ayrıca, Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın organize sanayi bölgelerinden yatırım yapmak isteyen iş adamlarına ücretsiz yerler sağlanacağını söyledi.

whatsapp-image-2024-03-03-at-11-54-37-2.jpeg

Girib Genel Başkanı Kemal Tokmak ise Girib'i Kocaeli'de sözü dinlenen, önem verilen ve görüşleri dikkate alınan bir sivil toplum kuruluşu haline getirdiklerini belirtti. Ayrıca, 50 öğrenciye burs verdiklerini ve Giresun kökenli birçok hemşehrimizin sorunlarına odaklandıklarını ve çözüm için çalıştıklarını ifade etti. Toplantıya katılan iş adamlarının sorularını yanıtlayarak, ileride daha geniş kitlelere hitap etmeyi umut ettiklerini sözlerine ekledi.

whatsapp-image-2024-03-03-at-11-54-37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.