Tan’dan Sarıcaoğlu ve İkiz’e ziyaret

Tan’dan Sarıcaoğlu ve İkiz’e ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Kavak ve Havza Belediyeleri’ne ziyarette bulundu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile görüşen Tan, ayrıca bu ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Aday adaylığı süreci ve süreçteki çalışmalar hakkında başkanlara bilgi veren Haluk Tan, “Ben Samsun’da doğdum, Samsun’da yaşadım ve bu şehir için taşın altına elimi koydum. Şehrimizi en iyi tanıyanlardan biriyim. Şimdi zorlu bir yola çıktık. Şehrimiz ve kendimiz için çalışıyorken, şimdi ülkemiz için elimizi taşın altına koyma vakti geldi. Partimiz ve ardından halkımız bizlere milletvekilliğini layık gördüğü takdirde görevimizi en iyi şekilde yapmak için büyük bir çaba içerisinde olacağız. Uyum bizler için sihirli kelime. Sizlerle ve toplumun tüm dinamikleri ile uyum içerisinde çalışacağız” diye konuştu.

Tan’ın Samsun için önemine değinen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Böylesine başarılı ve Samsun sevdasıyla bildiğimiz Haluk Tan kardeşime çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Umuyorum ki Samsun kazanır, ülkemiz kazanır” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de, Haluk Tan’ın adaylığının kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Kendisi şehrimiz için önemli bir insan. Bu şehirde birlikte çalışma imkanı bulabildiğimiz takdirde iyi işlerin içerisinde olacağımızı düşünüyorum ve kendisine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.