Tam Kafadan Karavana Filmini İzlemek

Tam Kafadan Karavana Filmini İzlemek
Günümüzde diğer türlerden daha fazla tercih edilen komedi filmlerine 2020 filmleri arasında bir film daha eklendi.

Günümüzde diğer türlerden daha fazla tercih edilen komedi filmlerine 2020 filmleri arasında bir film daha eklendi. Yerli film olarak sinema sahnelerine gelecek olan bu filmin ismi Tam Kafadan Karavana. Yönetmen koltuğunda Oğuz Öztürk ve Celal Öztürk’ün oturduğu sinema filminin başrollerini Ali Biçim, Efekan Can ve Mesut Can Tomay paylaşıyor. Filmin içerik konusu pek de sıra dışı sayılmaz.

Filmde Youtuber’lar Rol Alıyor

Ülkemizde çekilen gerçek temalı filmlerden birisi olan Tam Kafadan Karavana izle filmi 4 Aralık 2020 tarihinde sinema sahnelerine taşınıyor. Youtube bir sosyal medya kanalı olarak dünyada rağbet görmektedir. Bu sosyal medyada uzun metrajlı filmler de dahil olmak üzere yayınlanabildiğinden Youtube kanalları genellikle kişilerin kendilerini filmler, diziler, küçük parodiler hususunda kanıtlamasını sağlamaktadır. Son zamanlarda ülkemizde bir çok sinema filmi Youtuber’lar tarafından çekilerek sinema sahnelerine taşındı. Bu film de Efekan Can ve Mesut Can Tomay isimli iki Youtuber tarafından sinema sahnelerine taşınıyor.

Tam Kafadan Karavana Filmi Konusu

Komedi filmlerinin sinemada izleniminde en fazla ihtiyaç duyulan ve seyircilerin beklentide olduğu oyuncuların mimikleri ve hareketleri ile seyircilerini güldürmeleridir. Daha önceden rol aldıkları dizilerde seyircilerini bol bol güldüren Efekan Can ve Mesut Can Tomay bu filmde de diğer yerli film izle ve dizilerini aratmayacak gibi görünüyor.

Filmin içerik konusunda Şenol Başkan’ın mali sorunları ile başının dertte olduğu görülüyor. Uygulamaya konulan bir kentsel dönüşüm projesi ile Şenol Başkan elinde bulunan internet kafesini ve espor kulübünü kaybediyor. Yaşanan bu olayları oyuncularının duymasını çok da istemeyen Şenol Başkan, daha önce geçirdikleri büyük turnuvayı kazanmış olan Zula mobil versiyonunu kendisine baz alarak oyuncularına mobil oyun konseptine geçtiklerini duyurur. Yeni aldığı karavanı mahallelerinin merkezinde bulunan top sahasına çekerek kulübün bu karavandan yönetilmesini sağlar. Oyuncularının antrenmanlarını bu sahada yapmalarını sağlayan Şenol Başkan, turnuvayı kaybetmemek için oyuncularının çok iyi çalışmalarını da sağlaması gereklidir. Filmin karakterlerinin komediyi hissettireceği düşünülürken, filmin içerik konusunun spor ve spor müsabakaları olması da spor severlerin bu filme daha çok rağbet edebileceğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.