Talihsiz Çocuklar'ın dramı

Talihsiz Çocuklar'ın dramı
Karabük'te, maden işçisi babaları uzun süre önce ölen, anneleri ise kendilerini terk eden Gökhan ve Muammer Çakır'ın yaşadığı tek katlı ev çıkan yangında kül oldu.

Karabük'te, akşam saatlerinde Yeşil Mahalle Mizan Sokak'ta, maden işçisi babaları uzun süre önce ölen, anneleri ise 6 ay önce başka birisiyle evlenerek kendilerini terk eden 16 yaşındaki Gökhan ve 10 yaşındaki Muammer Çakır'ın yaşadığı tek katlı ev çıkan yangında kül oldu.

EV KÜL OLDU

Edinilen bilgiye göre; Akşam saatlerinde, Yeşil Mahalle Mizan Sokak'taki evde sobadan kıvılcım sıçraması sonucu yangın çıktı. Evi saran alevleri görenler itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekibi yangına müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu yangın söndürüldü. Ancak ev ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi

ÇOCUKLARI ABLA ZİYARETİ KURTARDI

Polis, içeride kimsenin bulunmadığı evde inceleme yaptı. Mahalle sakinleri evde Gökhan ve Muammer Çakır kardeşlerin yaşadığını ancak yangın öncesinde başka bir mahallede oturan evli ablasına gittiklerini söyledi.

ACI PEŞLERİNİ BIRAKMADI

Çocukların komşusu Bahattin Başkaya, çocukların 6 aydır kendi başlarına yaşadıklarını belirterek, "Babaları vefat etmiş. Anneleri 6 ay önce bir başkasıyla evlendi. Muammer okula gidiyor. Gökhan ise okula gitmiyor. Bulabilirse inşaatlara işe gidiyor. Muammer'i yurda vermek istedik, Valilik'ten de geldiler ama Gökhan, kardeşini yurda göndermek istemedi. 'Ben bakarım' dedi" diye konuştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.