TALİH KUŞU'NU KREDİ KARTIYLA ARIYOR

TALİH KUŞU'NU KREDİ KARTIYLA ARIYOR
Samsunluların bir çoğu piyango biletlerini kredi kartlarıyla alıyor. 23 yıllık piyangocu İlyas Memiş, "Birçok zaman kredi kartıyla bilet alanların sayısı nakit para ile alanların sayısını geçiyor" dedi.

Milli Piyango İdaresi tarafından toplamda 289 Milyon TL dağıtılacak olan, büyük ikramiyenin ise 55 Milyon TL olduğu yılbaşı çekilişlerinde vatandaşlar büyük ikramiye umuduyla piyango bileti alıyor.

VATANDAŞ UMUTLU

23 yıldır piyango bileti satan İlyas Memiş, "Pazartesi gününden itibaren (bugün) piyango satışlarımız daha da fazlalaşacaktır. Satışlarımızdan memnunuz. Vatandaşımızın hayalini 55 milyon liralık büyük ikramiye süslüyor. Büyük ikramiye inşallah bu sene Samsun'a çıkar. Büyük ödül çıkan o bileti satmayı çok isterim" dedi.

KREDİ KARTIYLA SATIŞA BÜYÜK İLGİ

Bilet satışlarında kredi kartı kullanan vatandaşların nakit parayla alanlardan fazla olduğunu vurgulayan Memiş, "Vatandaşlarımıza sattığımız biletler için kredi kartıyla ödeme şansı da sunuyoruz. Kredi kartıyla bilet alma işlemi yüksek şekilde talep görüyor. Nakit parası bulunmayan veya nakit parasından harcamak istemeyen vatandaşlar kredi kartlarıyla piyango bileti alıyorlar" diye konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.